– Vi skulle gjerne ha avsluttet med seier

James Milner er frustrert over at han og hans lagkamerater ikke klarte å gi publikum en seier å juble over i sesongens siste kamp på Anfield.

Liverpool og Chelsea spilte 1-1 på Anfield, takket være et sent utligningsmål av Christian Benteke.

– Manageren gjorde tidligere i sesongen et poeng ut av at vi gjennom vårt spill må gi fansen noe å tro på. I kamper hvor vi ligger under, må vi få dem til å tro at vi er kapable til å komme tilbake. Vi kan gjøre Anfield til et fort igjen, og våre prestasjoner vil til slutt sørge for det. Dersom vi gjør jobben vår ute på banen, vil fansen støtte oss og skape en utrolig stemning, uttaler Milner til Liverpoolfc.com.

– Vi må gjøre Anfield til et fryktet sted for motstanderne. Det må spillerne og fansen sørge for i fellesskap. Det er en stor fordel å vinne hjemmekampene.

Skuffet

– Vi er skuffet over at vi ikke klarte å vinne denne kampen. Vi ønsket å vinne den.

– Chelsea er selvsagt et godt lag, men vi vet vi kan spille bedre enn vi gjorde. I perioder viste vi hva vi er i stand til, men vi spilte liksom ikke for full maskin i denne kampen av en eller annen grunn.

LES OGSÅ: I trygge hender

– Det er skuffende, men vi viste i alle fall karakterstyrke ved å stå på og få med oss ett poeng til slutt.

– Vi tenkte ikke på finalen

Milner nekter imidlertid for at spillerne allerede hadde Europa League-finalen i tankene.

– Du ønsker å avslutte med en seier, og klarer du ikke det, må du sørge for at du ikke taper kampen. Det var viktig.


 
– Mange tror nok at vi allerede hadde finalen i neste uke i tankene, men vi fokuserte 100% på denne kampen og ønsket sterkt å vinne den. Det tror jeg man kunne se av måten vi fortsatte å spille på, selv om ting ikke gikk helt vår vei.

– Vi viste fin ballbehandling til tider, men klarte ikke å få til en komplett prestasjon slik vi ønsker. Men vi kjempet hele veien, og klarte å få med oss ett poeng mot et godt lag.

LES OGSÅ: Mener alle mistet tålmodigheten