– Vi spiller alle for framtiden vår

Adam Lallana tror Klopps tanker om overgangsvinduet kan bli påvirket av hvordan de neste ukene går.

– Ikke bare for min egen del, men for alle, for vi er i samme båt. Vi har vært ustabile denne sesongen. Vi har hatt noen skuffende resultater, og vi har hatt noen fantastiske resultater, sier Adam Lallana i et intervju med Paul Joyce i Express.

Rykter og spekulasjoner florerer naturligvis om dagen om hvilke spillere som kan havne i Liverpool under sommerens transfervindu, og ikke minst hva slags forsterkninger som trengs.

– Folk kommer til å snakke om at manageren kanskje vil hente inn sine egne spillere. Men som spillere, kan vi bare fortsette å jobbe og forhåpentligvis blir mer stabile.

Kan påvirkes til å handle mindre

– Hans spillestil kommer gradvis på plass i laget. Hvis det skjer, og vi får en god periode, føler han kanskje ikke at han trenger å kjøpe så mange spillere som han kanskje ønsket for et par måneder siden. Jeg er sikker på at han har planer, og vi får bare vente og se hva som skjer i sommer, sier Lallana til Express.  

– Det er fortsatt lenge igjen av sesongen, og personlig vil jeg fortsette å kjempe som jeg alltid har gjort og forhåpentligvis sikre en plass i hans langvarige planer, legger han til.

LES OGSÅ: Garantert en medaljekandidat med Klopp