- Vi var bedre enn jeg trodde

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med sitt unge og reservepregede mannskap mot Bournemouth, og roste flere spillere etter 2-1 seieren.

- Jeg er virkelig, virkelig fornøyd på vegne av guttene og hvordan de spilte i dag. Daniel (Sturridge) var absolutt briljant. Han var på riktig sted til riktig tid, slik han har vært de siste ukene da han har vært involvert i nesten alle våre mål. Roberto Firmino var god til å holde på ballen for oss og vi hadde fart på vingene. Det så bra ut.

- Han hælsparket etter en vakker pasning fra Ibe og Roberto reagert fint. Det andre målet var på dødball og det var virkelig bra. Vi kunne ha scoret flere, men de kunne også hatt flere mål. De fikk litt for mange sjanser og det ble litt spennende mot slutten.

Gode unggutter

- Det var jeg som var ansvarlig for dette laget. Det er lett å si nå, men jeg sa til guttene at det var bare for dem å gå ut og spille og dersom det ikke fungerte ville jeg ta skylden. De trivdes der ute.

- Jeg tror det var den første starten i Premier League for Connor Randall, Brad Smith og Ojo. Jeg synes alle spilte bra. Jordon Ibe har ikke hatt det så lett den siste tiden og jeg har hørt noe om at han skal ha et problem med meg, noe som absolutt ikke stemmer. Han er fortsatt et stort talent. Begge vingene var unge, vi hadde erfarne midtstoppere og vi hadde en ung keeper.

- Jeg synes vi var bedre enn jeg trodde vi ville bli.

Om rotering

- Å rotere var den eneste sjansen vi hadde til å vinne kampen. Du kan ikke hvile spillere til en turnering, du kan bare prøve å gjøre slik at du bruker de friskeste spillerne. Det var hva vi prøvde i dag. Vi har to kamper til i Premier League før neste kamp i Europa League, slik at vi tenker ikke på Europa League nå.

- Det som er spennende er å gi unge spillere muligheten til å få prøve seg i Premier League. Jeg tror Kevin Stewart har startet tre kamper og vi har ni poeng. Pen statistikk! 

LES OGSÅ: Spillerbørs: Joe Allen dagens lille gigant da LFC vant i sør