«Vi var som roboter etter en sesong med Rafa»

Jamie Carragher skriver om hva Newcastle-spillerne har i vente med Rafael Benitez som sjef.

Det er i sin ukentlige spalte i Daily Mail at Jamie Carragher skriver om hva Newcastle nå kan vente seg med Rafael Benitez som manager. 

«Han er briljant på å stoppe motstanderne fra å spille sitt spill, og det er en av grunnene til at vi gjorde det så bra i Europa i hans tid som sjef i Liverpool. Andre lag hatet å spille mot oss. Kampene var horrible for motstanderne, fordi vi ikke ga dem noe rom til å puste», skriver Carragher.

«Hvis du spør meg om det ordet jeg hørte mest under trening og kamper må det ha vært at han ropte 'kompakt'», skriver den tidligere Liverpool-kapteinen.

Repitisjoner på treningsfeltet

«Etter det første året med Rafa var vi som roboter. Med det mener jeg at vi viste nøyaktig hva han ønsket at vi skulle gjøre og når vi skulle gjøre det. Dette skjedde som følge av repetisjonene på trening, øvelsene ble gjort igjen og igjen til han var fornøyd. Det krevde stor konsentrasjon, og det var ikke noe latter eller spøker.»

Newcastle-spillerne har allerede fått en forsmak på hva de har i vente med Benitez, han har nemlig avlyst alle fridager ut sesongen.

«Rafa var intens og man måtte forberede seg på at han fysisk ville dytte og dra deg inn i posisjonene, men resultatene kom. Men som jeg har sagt tok det 12 måneder å forstå metodene hans, og vi hadde mye bedre spillere», skriver Carragher, som mener to måneder kan være for lite for Newcastle til å lære seg Benitez sin måte å jobbe på. 

LES OGSÅ: Stopperparet har virkelig funnet tonen