- Vi vil finne spillere som ønsker å spille for LFC

Klopp sier at han ikke vil ha spillere som kun vil til Anfield på grunn av Champions League. Unge spillere vil få sjansen til å vise seg fram under pre-season, men ikke nå.

Jürgen Klopp antyder at man ikke kommer til å bruke tid til å prøve å overbevise spillere som tviler på å komme til Liverpool fordi klubben ikke er i Champions League. Han vil finne spillere som er ute etter å hjelpe de røde, uansett.

- Jeg liker ikke spillere som bare ønsker å komme til oss for å spille i Champions League. Jeg liker ikke kortsiktige løsninger. Vi ønsker å hente en spiller fordi vi ønsker å spille i Champions League, sier Klopp til Liverpool Echo.

- Hvis du ikke ønsker å hjelpe oss og heller hoppe på et tog i fart, da kan du reise et annet sted.

- Du må ha den rette innstillingen og kvaliteten. Hvis det er en spiller som ikke ønsker å gå til Liverpool fordi vi ikke spiller i Champions League eller bare vil komme fordi vi er i Champions League, da er det ikke noe for oss.

- Liverpool er et stort navn i europeisk fotball og det er klart det er noen spillere som vil si «jeg ønsker å spille for dem»…vel, helt til de får et nytt tilbud fra en annen klubb med lignende historie og mer penger, fortsetter manageren med klar hentydning til Alex Teixeira som valgte å gå til kinesisk fotball.

- Det er mange spillere der ute, vi må ta avgjørelser. Hvis vi ikke kan overbevise spilleren, av ulike årsaker, da er det bare slik. Det bryr meg ikke, vi vil finne spillere.

- Vi har allerede funnet noen spillere i vår tropp, sier Jürgen om noen av de unge spillerne som har fått sjansen i cupene denne sesongen.

- Vi har sett unge spillere i troppen som har utviklet seg så hvorfor skulle vi ikke gi dem minimum pre-season? Da mener jeg ikke 16-17 åringer som ikke har begynt å barbere seg, hvis det da ikke skulle være en type spiller som Michael Owen eller Mario Götze.

- Nå har vi spillere som er 18, 19, 21 eller hva det nå er, vi ønsker å ha dem med under pre-season for å gi dem deres sjanse. Vi har funnet noen nye spillere til troppen, og selv om det er kult er det for fremtiden og ikke nå, sier Jürgen Klopp med antydning om at han under resten av sesongen vil lene seg på mer rutinerte spillere og etter hvert rotere mindre på laget.

- Jeg ønsker ikke å legge for mye press på deres skuldre. Vi må finne en situasjon hvor de føler seg frie nok til å vise hva de er i stand til. Siden vil det bli veldig moro å følge dem videre.