– Vi vil lykkes i Liverpool

Liverpools assistent-manager Peter Krawietz føler seg trygg på at Jürgen Klopps regime på Anfield vil bli en suksess.

– Vi er skuffet over tapet i Europa League-finalen, for vi spilte en andreomgang som ikke var på det nødvendige nivået. Men totalt sett har vi fått tilbakemeldinger på at mye er blitt endret til det bedre, og flere spillere har hatt en positiv utvikling. Derfor mener vi at vi er på rett vei, uttaler Krawietz i et intervju med Kicker etter sin første sesong på Anfield.

Neste sesong vil ikke Liverpool være involvert i europacupfotball, men assistent-manageren velger å se positivt på situasjonen.

– Vi kan benytte de hele ukene vi får til trening til å utvikle laget. Vi tror på å trene, sier han.

– Må trene angrep

Krawietz mener at laget må jobbe mer med angrepstrening.

– Vi ble straffet i finalen mot Sevilla. Noen ganger angrep vi for tidlig, noen ganger for sent, og noen ganger ikke i det hele tatt. Vi både ønsker og må ha fremgang på dette området. I angrep må vi få en bedre oversikt over hvilke styrker hver enkelt spiller besitter.

Liverpool styrker staben med ernæringsspesialisten Mona Nemmer og treneren Andreas Konrmayer i løpet av sommeren. Begge kommer fra Bayern München.

– Tanken er å hente inn ekspertise. Vi forsøker å innfri kravene som stilles i moderne fotball. Vi ønsker å være i en god posisjon, ved å hente inn ekspertise fra øverste hylle.