– Vil gi 200 prosent på hver trening og hver kamp

Marko Grujic ble oppringt av Jürgen Klopp for en måned siden. Onsdag signerte han for Liverpool, og ble Klopps første kjøp.

– Jeg er veldig entusiastisk, og så stolt over å være her, sier Marko Grujic i sitt første intervju som Liverpool-spiller.  

Til LFCTV snakker han om hva slags spiller han er.

– Jeg spiller på midtbanen og kan spille både defensivt, sentralt og offensivt. Jeg prøver meg på endel skudd iløpet av kamper, og prøver å være en boks til boks-spiller. Jeg kan nok forbedre mine defensive kvaliteter, men tror de skal være ok, sier han, og legger til at han trives aller best helt på midten.

LES OGSÅ: Betaler 5,1 millioner pund for Marko

Marko Grujic har vært i søkelyset til flere storklubber, men valgte Liverpool etter en samtale med Jürgen Klopp.

– Han ringte meg for en måned siden, og snakket bra med meg. Jeg tenkte på utviklingen min. og bestemte meg for at det ville være bra for meg og komme hit. Jeg vil prøve å bli det beste jeg kan.

 

 

Grujic mener han takler press bra og gleder seg til å spille foran The Kop. Han mener også høyden på 192 cm kan være bra å ha med seg inn i Premier League.

LES OGSÅ: – Intelligent midtbanespiller

Serberen skal tilbake til Røde Stjerne resten av sesongen, før han slutter seg til Liverpool under preseason. Han håper å ta med seg edelt metall fra hjemlandet til Anfield.

– Jeg må konsentrere meg om å gjøre jobben ferdig nå. Da jeg var barn drømte jeg om å vinne serien med klubben min, og nå er jeg så nær. Jeg ønsker å fullføre sesongen min med Røde Stjerne-familie, og så kan jeg konsentrere meg hundre prosent om jobben i Liverpool.

Han avslutter med en beskjed til Liverpool-fansen.

– Marko vil gi 200 prosent på hver trening og hver kamp. Jeg tror vi kan vinne trofeer neste sesong. 

LES OGSÅ: Les Tor-Kristian Karlsens analyse av aktuelle Liverpool-kjøp