– Ville aldri sagt at jeg skal være i Liverpool til jeg dør

Daniel Sturridge har store ambisjoner for hva han ønsker å oppnå med Liverpool og er sulten på suksess, men sier han ikke kan love at han blir på Anfield karrieren ut.

Jürgen Klopp forsvarer avgjørelsen om å holde Daniel Sturridge på benken mot Villarreal og starte med Roberto Firmino, og har også forklart hvorfor det var Christian Benteke som kom inn mot slutten av kampen.

Daniel Sturridge på sin side sier i et nytt intervju med Mirror at han føler seg som en bedre versjon av seg selv nå etter det lange skadeavbrekket. I et annet intervju understreker han også at han gjerne vil spille mer enn han gjør.

– Kanskje folk ikke ser dette, men jeg er en person som ønsker å spille hvert minutt av hver eneste kamp. Så derfor er det kanskje ekstra hardt når jeg ikke starter eller blir tatt av, sier Daniel Sturridge i et intervju med Mirror-journalist David Maddock, som er publisert på Liverpool Echo.

– Det er spennende det manageren har å komme med og hvor vi er på vei. Jeg gjør alt jeg kan for å være ute på banen, og jeg føler meg bra også, sier Sturridge.

Sulten på suksess

Til tross for at han fortsatt har ambisjoner på vegne av hva han vil oppnå i Liverpool, nekter Sturridge å si at han vil være i klubben karrieren ut.

– Det er ting jeg ønsker å oppnå i Liverpool. Men jeg ville aldri sagt at jeg vil være i Liverpool til jeg dør, for da ville jeg løyet. 

– Jeg tror enhver spiller som sier: «ja, dette er den eneste klubben jeg vil spille for i resten av live» er på villspor. I fotball ser alle lag etter erstatninger hvert eneste år. Så for meg selv er alt jeg kan gjøre hver eneste helg å gå ut der, spille så godt som jeg kan, spille så godt jeg kan utfra mine ferdigheter, og at når sesongen er over har jeg forhåpentligvis EM å se fram til og til neste sesong.

– Jeg er så ambisiøs, og så sulten på suksess akkurat nå at det er vanskelig å beskrive med ord. Nå føler jeg meg fantastisk. Og jeg føler meg klar. Kroppen føler seg bra, og jeg er klar for å spille hver eneste kamp for laget. 

LES OGSÅ: Sturridge: – Jeg er sterkere enn før