4-6 uker på sidelinjen for Can

Lokale journalister på Merseyside melder at ankelskaden til Emre Can vil bety at tyskeren blir satt ut av spill i 4-6 uker.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Can vil være satt ut av spill i inntil seks uker, på grunn av en leddbåndskade i høyre ankel. Echo-journalisten mener at det er sannsynlig at tyskeren ikke kommer i spill igjen denne sesongen.

Gårsdagens scan avdekket avrevne leddbånd i høyre ankel, og han vil dermed gå glipp av begge semifinalene mot Villarreal, i tillegg til neste ukes Merseyside-derby, og det er altså lite sannsynlig at han vil spille igjen denne sesongen, ifølge Pearce.

Klubbens medisinske stab har likevel håp om at de skal få 22-åringen tilbake i spill i løpet av fire uker. Det vil i så fall gi Can en liten mulighet til å bli involvert i en eventuell finale i Europa League i Basel den 18.mai.

Can vred ankelen da han landet forkjært inne i feltet drøye ti minutter før slutt i kampen mot Dortmund. Jordan Henderson er som kjent også ute for resten av sesongen på grunn av en leddbånd-skade i kneet, og dermed begynner det å tynnes i rekkene på midtbanen foran sesonginnspurten. Mye av ansvaret vil nå falle på Joe Allen og Lucas Leiva, som begge var innbyttere mot Dortmund på torsdag. De vil være aktuelle for startoppstillingen mot Bournemouth i morgen. Et annet alternativ er Kevin Stewart

LES OGSÅ: Can krysser fingrene