Alberto håper på rød fremtid under Klopp

Luis Alberto har spilt regelmessig på utlån til Deportivo La Coruna denne sesongen. Nå håper spanjolen at han kan få en sjanse av Jürgen Klopp.

Luis Alberto har vært på låneperioder hos Malaga og denne sesongen Deportivo La Coruna, etter at han ble hentet til Liverpool fra Sevilla for om lag £7M i 2013, og det er noe overraskende at han nå gir uttrykk for at han ser en fortsatt fremtid på Anfield. Ansettelsen av Jürgen Klopp har imidlertid gitt 23-åringen forventning om at han fortsatt kan bli en førstelagsspiller for de røde.

- Det er klart at med Klopp som manager gir det en ekstra motivasjon til å returnere til Liverpool, fastslår Alberto overfor IBTimes UK.

- Da jeg var tilbake der kunne jeg se at alt var forandret, atmosfæren og klubben. Du kan føle det. Han har forvandlet Liverpool. Det er klart det ville være veldig spennende å arbeide under ham, prøve å bli bedre og komme med i troppen for å bli en viktig spiller for Liverpool.

- Jeg har bare snakket litt med Klopp, men gjennom hele sesongen har jeg hatt kontakt med hans stab. Det har vært positivt, de har ønsket å følge med på hvordan jeg gjør det.

- Jeg hadde noen mindre skader tidlig i sesongen, men totalt sett har det vært et godt år. Jeg har heldigvis kunnet spille regelmessig. Nå skal jeg reise tilbake til Liverpool og så får vi se hva som skjer. Når sesongen starter vil det være Klopp som tar avgjørelsen om jeg blir værende eller ikke. Jeg har fortsatt et år igjen av min kontrakt og klubben må ta den avgjørelsen.

- Det er klart at jeg gjerne vil spille i Europa League og i Champions League. Liverpool kjøpte meg da ingen visste om meg og jeg føler jeg er dem litt skyldig for å få muligheten til å spille for en slik historisk klubb. Jeg spilte med noen store spillere og vi ble nesten mestere i Premier League.