Antonio og Tomkins tilbake for West Ham

The Hammers må imidlertid klare seg uten viktig kvartett mot Liverpool.

West Ham må klare seg uten Carl Jenkinson i FA-cupkampen mot Liverpool på lørdag. Forsvarsspilleren fikk en alvorlig kneskade i 2-2 kampen mot Manchester City på lørdag, og er sendt tilbake til moderklubben Arsenal for behandling.

– James Tomkins pådro seg en lyskeskade mot Newcastle, men vil være tilbake i full trening i dag, og bør bli tilgjengelig til kampen mot Liverpool på lørdag, forteller West Hams medisinske sjef Stijn Vandenbroucke til West Hams offisielle nettside.

– Michail Antonio var en av flere spillere som fikk smeller i kampen mot Manchester City, men alle vil bli spilleklare til kampen mot Liverpool. Michail skadet håndleddet, og vil spille med en beskyttelsesgips i de neste kampene.

– Andy Carroll er heller ikke langt unna å bli friskmeldt. Han vil starte å trene med resten av troppen i begynnelsen av neste uke.

– Manuel Lanzini og Diafra Sakho har begynt individuell trening ute, og er i sluttfasen av rehabiliteringen. Vi håper de skal være tilbake i spill i midten av februar.

Med andre ord er kvartetten Jenkinson, Carroll, Lanzini og Sakho uaktuelle til kampen mot Liverpool på lørdag. Den naturlige erstatteren for Jenkinson, Sam Byram, er ikke spilleberettiget etter å ha spilt FA-cup for Leeds tidligere i sesongen.

I tillegg til dette har Hammers-kaptein Mark Noble influensa, og sto over dagens trening.