Antyder store forandringer på laget

Jürgen Klopp antydet under dagens pressekonferanse at han kommer til å gjøre store forandringer på laget i forhold til det mannskapet han mønstret i den elleville matchen mot Borussia Dortmund.

James Pearce i Liverpool Echo tror at Klopp kommer til å skifte ut nesten hele laget, og blir ikke overrasket om spillere som Jon Flanagan, Brad Smith, Kolo Toure, Martin Skrtel, Kevin Stewart, Joe Allen, Lucas Leiva, Jordon Ibe og Sheyi Ojo starter på sørkysten i morgen.



Jürgen Klopp sa under dagens pressekonferanse at han har stor respekt for den jobben som hans managerkollega, Eddie Howe, har gjort i Bournemouth. Howes mannskap har plukket 41 poeng så langt i sin første sesong i Premier League, og er dermed i praksis allerede sikret ny kontrakt på øverste nivå i England.

– De er veldig sterke, og min kollega har gjort en strålende jobb, uttalte Klopp under dagens pressekonferanse.

LES OGSÅ: – Jeg tenker ikke på Villarreal ennå

– I begynnelsen var det vanskelig for dem, for de hadde nøkkelspillere skadet. De forandret litt på spillestilen. Jeg liker virkelig måten de har håndtert situasjonen på, og hvordan de har funnet løsninger, fortsatte tyskeren.

– En av de mest spennende managerne i ligaen

– De har en av de mest spennende managerne i denne ligaen. Han er fortsatt ung. Han ser i alle fall ung ut! I trettiårene? Det er virkelig imponerende.

– Vi må gjøre noen forandringer, det er sikkert. Det er en stor fordel for Bournemouth at de har spilt mange færre kamper enn oss. Vi må finne en startoppstilling og en plan.

– Vi tenker ikke på at vi skal spille på en liten stadion, eller på et fint sted. Vi vil forsøke å vinne. Vi må reise dit og kjempe mer enn de forventer at vi skal gjøre nå.

LES OGSÅ: – Det er klart det vil ta tid med Emre