Blir Liverpool Klopps siste klubb?

Jürgen Klopp antyder i et intervju med det tyske magasinet Stern at han kan komme til å avslutte manager-karrieren i Liverpool.

17. aug 2016 kl 19.25 Einar Kvande

Klopp kan rett og slett ikke se seg selv jobbe i noen annen klubb igjen. Tyskeren signerte som kjent en ny seksårskontrakt med Anfield-klubben i sommer, og det virker som han trives veldig godt på Merseyside.

– Det som er så fint med engelskmennene er at de bare aksepterer deg slik du er. Selv meg, som befinner meg i et lite «språklig fengsel». De forstår som regel hva jeg mener likevel, siteres Klopp.

– Da jeg ble tilbudt en ny kontrakt spurte jeg meg selv «hvor ønsker jeg å jobbe?» i stedet for «hva ønsjer jeg fortsatt å vinne?», og det var ikke så mange plasser jeg kunne tenke meg.

– Ønsker jeg å lede en annen klubb i Tyskland? Nei. I England? Nei. I Asia, Russland eller De Forente Arabiske Emirater? Nei, nei, nei.

– Det slo meg at jeg allerede var i den rette klubben, så hvorfor skulle jeg bekymre meg for hvor lenge jeg skulle bli værende her. Dersom jeg ved slutten av min karriere kun har ledet tre klubber, så var de i det minste flotte klubber.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]