Burton-kampen neppe på norske skjermer

Det er lite som tyder på at Liverpools ligacupkamp mot Burton Albion blir å se på norske TV-skjermer.

22. aug 2016 kl 13.20 Einar Kvande

– Det er tvilsomt om det blir på våre kanaler i alle fall. Om andre aktører har lykkes med å få i havn en avtale kjenner jeg ikke til, sier Steinar Brændeland i TV2 til Liverpool.no på spørsmål om Burton Albion v Liverpool blir vist på norske TV-skjermer i morgen kveld.

Kampen blir vist på Sky Sports 1 i Storbritannia.

TV2 sitter som kjent på rettighetene til Premier League her til lands, og Brændeland bekrefter at kanalen fortsatt er i forhandlinger om rettighetene også til øvrig engelsk fotball, inkludert ligacupen.

– Det er aktivitet på dette området nesten daglig nå, og vi jobber intenst for å få i havn en avtale. Det er tøffe runder. Det kan vi ikke legge skjul på. Så langt har vi dessverre ikke lykkes med å komme til enighet om en avtale.

Brændeland sier han ikke har noen oversikt om det er andre aktører som jobber med å kjøpe rettighetene til øvrig engelsk fotball for det norske markedet.

Optimist når det gjelder LFCTV

Et annet spørsmål som opptar mange norske Liverpool-supportere er om LFCTV igjen blir å se på TV2 Sumo, slik tilfellet var forrige sesong.

– Her har forhandlingene vært mer positive, så jeg er optimist og håper vi skal få til en avtale når det gjelder dette. Vi er ikke i mål, så jeg kan ikke bekrefte noe ennå. Vi kan i grunnen ikke si noe mer før ting er bekreftet, avslutter Brændeland.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]