Byr på Dortmund-spiller Pulisic

Liverpool har lagt inn et bud på det amerikanske stortalentet Christian Pulisic (17) i Borussia Dortmund.

26. aug 2016 kl 23.12 Marius Rabben

Det var Jürgen Klopp som var Dortmund-manager da Pulisic skrev under for tyskerne i januar i fjor. Nå har Liverpool lagt inn et bud på 11 millioner pund, melder Paul Joyce i Express og Tony Barrett fredag kveld.

Ble hentet av Klopp

Pulisic er en anvendelig kantspiller og kan fungere som offensiv midtbanespiller, og ble i mai den yngste i moderne tid som har scoret for USAs landslag. Måneden i forveien ble 17-åringen tidenes yngste utlending til å score i Bundesliga.

Etter å ha imponert for juniorene hentet Klopp ham opp til førstelagsstallen som 16-åring. Pulisic står med to nettkjenninger på ni ligakamper i den tyske toppdivisjonen.

Klopps tidligere klubb ønsker ikke å gi slipp på 1998-modellen, men har styrket den offensive midtbanen i sommer. I tillegg til Liverpool har Stoke kommet med et liknende bud.

Gir ikke opp om Dortmund sier nei

«Selv om Liverpool skulle feile i dette vinduet, vil de fortsette jakten på Pulisic, som har to år igjen av kontrakten», skriver Express.

Raphael Honigstein, ekspert på tysk fotball, snakket med Pulisic denne uka.

«Virket veldig spent på Champions League. Fire nye offensive midtbanespillere vil gjøre det vanskeligere for ham, men tror ikke Dortmund ønsker å selge. Kanskje lån», tvitrer han.

Ifølge Chris Bascombe i Telegraph har Dortmund ingen planer om å slippe stortalentet nordover, og Klopp må følgelig overbevise tyskerne skal det bli overgang før vinduet stenger sent onsdag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]