Debuter på rad og rekke

Tirsdag kveld fikk Joel Matip sin offisielle Liverpool-debut mot Burton. Lørdag fikk han sin Premier League-debut mot Tottenham. Nå gleder midtstopperen seg til å spille på Anfield for aller første gang.

28. aug 2016 kl 11.21 Einar Kvande

– Starten på sesongen kunne ha vært litt bedre, og spesielt gjelder det kampen mot Tottenham. Vi ledet lenge, men klarte dessverre bare å gjøre det ene målet. Vi må jobbe videre etter det poenget vi fikk. Tre kamper og fire poeng. Nå skal vi spille hjemme i neste kamp, og vi ønsker å ta tre poeng i den kampen, sier Matip til Liverpoolfc.com.

Forsvarsspilleren forventer at formen hans bare skal bli bedre og bedre fremover, etter at han slet med en skade da Premier League ble sparket igang for et par uker siden.

– Det var intenst, men hyggelig å spille 90 minutter mot Tottenham. De første ukene av sesongen var ikke så enkle for meg på grunn av skaden, men nå føles det godt å spille, og det vil bli enda bedre.

– Dejan sikrer for meg, og hjelper meg. Jeg forsøker også å hjelpe ham. Men det var veldig vanskelig, for det var en intens kamp. Vi skal fortsette samspillet, og neste gang vinner vi kanskje, avslutter Matip.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]