Stortap for Liverpool U18: – En dårlig dag på jobb

Liverpool U18 tapte bortekampen mot Manchester City hele 7-0.

27. aug 2016 kl 18.49 Einar Kvande

Etter en flott seier over Manchester United forrige helg, kom Liverpool U18 ned på jorda igjen med et brak da de spilte mot Manchester City i dag.

Lee Carsleys City-lag var fullstendig overlegne, og ledet 4-0 til pause. De lyseblå ga seg ikke før de hadde satt sju baller bak Liverpools keeper.

– Det var en dårlig dag på jobb for oss, der vår svake start kostet oss dyrt, erkjenner U18-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Vi lå under 3-0 etter et kvarters spill, og fem minutter senere ble det 4-0. Du kan ikke starte en kamp på den måten på dette nivået.

– City straffet oss for feilene vi gjorde, og var veldig kliniske. Men man må gi seg selv en bedre start på kampen, og det gjorde vi ikke, så det var vår egen feil.

– Vi vinner sammen, og vi taper sammen, så nå blir det tilbake til tegnebordet på mandag, og så kjører vi på igjen, avslutter Critchley.

Liverpools lag: Grabara, White, Lewis, Masterson, Parker, Coyle, Adekanye (Johnston), Hunter, Millar, Camacho (Brewster), Dhanda (McAuley).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]