Én uke til Deadline Day

Forbruket blant engelske klubber nærmer seg en milliard pund, og mye kan fortsatt skje i Liverpool frem til midnatt onsdag 31. august.

24. aug 2016 kl 19.01 Arve Corneliussen

Den siste finpussen av papirarbeidene kan fortsatt gjøres 1. september, så lenge forbundene har mottatt bekreftelsen på at klubbene og spillerne er enige innen overgangsfristen 00:00, skriver Daily Express.

I år stenger vinduene i Tyskland, Spania, Frankrike og Italia samtidig som det engelske. Nytt av året er at det ikke lenger vil være mulig med nødlån etter vinduet er stengt, ifølge Mirror.

UTLÅN:
UTLÅN:   Cameron Brannagan kom ikke med i troppen mot Burton, og Echo avskriver ikke et mulig utlån før vinduet stenger.

Endringen vil imdilertid ikke påvirke lånesituasjonen rundt Sakho, som i dag ble linket til Stoke, da langtidslån også tidligere måtte gjennomføres innen overgangsfristen.

Endringen vil ha mest å si for utlån av unge spillere til Championship og lavere divisjoner.

En annen spiller det haster for om Livepool vil selge i sommer, er Mario Balotelli. Tidligere i dag bekreftet Sion-presidentenat de ønsker seg urokråken, og Liverpool Echos James Pearce meldte at de fleste klubbene i Europa hadde fått tilbud om å kjøpe ham.

Avlasting

Andre spillere som ikke virker å være i Klopps planer, og som kan forsvinne i løpet av uken, er Andre Wisdom, Tiago Ilori, Luis Alberto og Lazar Markovic.

Sistnevnte har vært linket til Italia, og for en uke siden meldte Paul Joyce at AC Milan hadde vist interesse for vingen.

Cameron Brannagan skulle etter planen lånes ut til Wigan, men avtalen gikk i vasken da Championship-klubben ikke ville møte Liverpools krav om at han måtte spille minst 75 prosent av kampene.

Liverpool Echo utelukker imidlertid ikke at spilleren kan lånes ut før vinduet stenger.

Utallige venstrebacker har også blitt linket inn i sommer, men enn så lenge er det stille fra de troverdige journalistene.

Nær en milliard

Lite overraskende er det klubbene i Premier League som har brukt mest så langt i overgangsvinduet, med £876m totalt. Serie A og Bundesliga følger etter med henholdsvis £495m og £401m, viser tall fra Transfermarkt.

Ifølge nettsiden står Manchester-klubbene for de største utleggene i England. United har brukt mest med £157m, mens City har brukt £138m.

Overganger til og fra Liverpool vil bli servert fortløpende via supporterklubbens SMS-tjeneste, og her på Liverpool.no og vi følger selvsagt deadline day tett.

LINKES BORT:
LINKES BORT:  Lazar Markovic kan være på vei bort fra Merseyside. AC Milan og Lazio nevnes som aktuelle klubber.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]