Chelsea U23-Liverpool U23 [4-1]:Fire mål på elleve minutter

Liverpool U23 gikk på sitt andre strake 4-1-tap. Elleve høydramatiske minutter med fire mål og en strafferedning avgjorde kampen.

22. aug 2016 kl 19.42 Arve Vassbotten

Liverpool U23 startet sesongen med å tape 1-4 for Southampton U23, i en kamp der Danny Ings scoret hjemmelagets mål. Bedre gikk det ikke da de gjestet Chelsea mandag kveld. Igjen gikk Liverpools unggutter på et 4-1-tap.

Liverpool gjorde fire bytter før kampen, og Ings var ikke i troppen dagen før cupkampen mot Burton.

Chelsea dominerte stort fra start, men til tross for mange sjanser klarte Liverpool å holde nullen til pause etter solid keeperspill av Kamil Grabara, men det skal sies at han ikke ble satt på de altfor store prøvene og Chelseas avslutninger var svake.

Etter pause var Liverpool litt bedre med i kampen, helt til kampen eksploderte etter 61 minutter da Josimar Quintero sendte hjemmelaget i ledelsen.

To minutter seinere utlignet Harry Wilson for Liverpool på et godt langskudd, men Chelsea hadde mer å komme med.

Bare to minutter etter utligningen gikk Chelsea i ledelsen igjen ved Quintero, så etter 69 minutter reddet Grabara en straffe fra Chelsea. Elleve dramatiske og avgjørende minutter ble avsluttet med en keepertabbe av Grabara, som Dujan Sterling satte i målet.

Chelsea satte inn sitt siste mål to minutter på overtid. Dermed har Liverpool U23 fått en meget dårlig start på sesongen.

Chelsea_U23_Liverpool_U23

Kampreferat:

Liverpools lag:Kamil Grabara; Kane Lewis, Corey Whelan, Jordan Williams, Joe Maguire; Matty Virtue, Adam Phillips, Harry Wilson (kaptein), Cameron Brannagan, Ben Woodburn; Brooks Lennon. Innbyttere: Andy Firth, Herbie Kane, Toni Gomes, Nathan Phillips, Sam Hart.

Chelseas lag: Bradley Collins, Dujon Sterling, Joseph Colley, Trevoh Chalobah, Fikayo Tomori, Josimar Quintero, Mason Mount, Kyle Scott, Ike Ugbo, Isaac Christie-Davies, Jay Dasilva (kaptein). Innbyttere: Charlie Colkett, Jared Thompson, Ruben Sammut, Charlie Wakefield, Harvey St Clair.

2. omgang:

SLUTT:

92. min 4-1!: Wakefield legger inn fra venstre og Ugbo demper elegant og setter sikkert inn Chelseas fjerde mål.

90. min: Det er lagt til fire minutter.

86. min BYTTE: St Clair kommer inn, og Chalobah går ut.

84. min: Liverpools sisteskanse strekker seg og får slått ut til corner når Mount avslutter fra 10 meter. God redning.

83. min: Tomori feller Wilson og Liverpool får frispark. Skuddet fra Wilson går til corner.

81. min: Ny stor sjanse for Chelsea, nå ved Ugbo. Skuddet går utenfor.

79. min BYTTE: Quintero går ut og Wakefield kommer inn for Chelsea.

77. min BYTTE: Liverpool gjør et trippelbytte. Herbie Kane kommer inn for Lennon, Sam Hart inn for Maguire. Toni Gomes inn for Virtue.

72. min 3-1!: Der sitter den for Chelsea igjen. Grabara mister ballen etter en høy ball inn foran mål og Sterling tupper ballen i mål. Grabara vil ha avblåsning for angrep på keeper.

69. min STRAFFEREDNING: Grabara med en herlig redningnår Chelseas får straffespark.

67. min: Bytte for Chelsea. Colkett inn for Christie-Davies.

66. min 2-1!:Quintero skyter, Mount styrer ballen i motsatt hjørne av der Grabara kaster seg og dermed er Chelsea i ledelsen igjen.

63. min 1-1!: Liverpool slår tilbake ved kaptein Wilson like etter Chelseas ledelse, med et nydelig langskudd. Maguire med assist.

61. min 1-0!: Quintero tar ledelsen etter Liverpools beste periode i kampen. Sterling med en 45-graderspasning fra linja, og denne gangen klarer ikke Grabara å redde.

60. min: Wilson setter opp Maguire på venstrekanten, han blir avblåst for offside.

60. min: Phillips med en god ball mot Lennon, men han får ballen litt bak seg når han skal heade.

59. min: Phillips legger inn i feltet - Chelsea klarer. Like etterpå får Lewis slått inn, Chalobak slår unna.

55. min: Lang ball framover i Chelseas felt, Collins kommer ut å slår unna.

50. min: Liverpool mister ballen igjen i farlig posisjon. Grabara redder Liverpool nok en gang.

47. min: Tomori header like utenfor for Chelsea.

46. min: Liverpool tar avspark i andre omgang.

1. omgang:

45. min: Pause. Stor dominans fra Chelsea i første omgangen. De kom til mange gode muligheter, men avslutningene sto ikke helt i stil. Grabara likevel solid og trygg i målet for Liverpool.

36. min: Mount får en god mulighet midt inne i 16-meteren, men skyter like utenfor.

30. min: Wilson er våkent frampå og er litt uheldig at han ikke får avsluttet.

25. min: Corey Whelan med en god inngripen, som stopper et potensielt farlig Chelsea-angrep. Ballen ender hos Sterling, men Grabara får igjen kontroll på ballen.

24. min: Til tross for stor dominans spillemessig og sjansemessig har ikke Chelsea klart å teste keeper Grabara ordentlig. Liverpool litt bedre med de siste minuttene.

22. min: Woodburn viser noen fine detaljer i detalj med to Chelsea-spillere og felles på Chelseas banehalvdel. Frispark til Liverpool.

19. min: Liverpool på en sjelden visitt opp på Chelseas banehalvdel, men angrepet blir stoppet enkelt.

16. min: Stor dominans for Chelsea i starten av kampen. Dasilva kommer til en ny skuddmulighet, men igjen et tamt skudd som Liverpools keeper har små problemer med.

10. min: Quintero er farlig frampå for Chelsea, treffer ikke godt fra god posisjon inne i 16-meteren og Grabara får igjen kontroll.

9. min: Sterling på et nytt farlig raid på høyresiden, avslutningen er imidlertid ikke god og Grabara fåt full kontroll i Liverpools mål.

6. min: Dasilva kommer til avslutning for Chelsea, Williams blokkerer.

2. min: Kane Lewis får klarert et farlig innlegg fra Dujon Sterling fra høyre. Kampens første angrep fra Chelsea.

1. min: Kampen er i gang.