De utlånte:Flott scoring av Kent og kjemperedning av Ward

Ryan Kent med vakker scoring for Barnsley, mens Danny Ward og Huddersfield troner øverst på tabellen i Championship.

27. aug 2016 kl 21.31 Einar Kvande

Ryan Kent satte inn Barnsleys fjerde mål på overtid i 4-0 seieren over Rotherham United. Tidligere Liverpool-junior Adam Hammill gjorde for øvrig Barnsleys andre mål.

Danny Ward vartet opp med strålende keeperspill da Huddersfield Town vant 1-0 over Wolverhampton, og Yorkshire-klubben leder dermed Englands nest øverste divisjon med to poeng ned til Fulham.

Adam Bogdan måtte se en ball i nettet bak seg, da Wigan tapte 1-0 for Queens Park Rangers hjemme på DW Stadium.

Jon Flanagan var ikke i troppen til Burnley i 3-0 tapet for Chelsea på Stamford Bridge, og scouseren venter dermed fortsatt på sin Premier League-debut for Lancashire-klubben.

Lloyd Jones startet dagens kamp for Swindon mot Bristol Rovers, men et forferdelig regnvær og håpløse baneforhold førte til at kampen ble avbrutt etter en times spill.

Ryan Fulton måtte se hele tre baller i nota bak seg, da Chesterfield tapte 3-1 for Millwall på hjemmebane.

Sam Hart fikk sin debut for Port Vale, da han spilte de siste sju minuttene i 3-1 seieren over Scunthorpe. Vertenes siste mål kom rett etter at Hart hadde entret banen.

Jack Dunn ble byttet ut etter 75 minutters spill av lokaloppgjøret mellom Accrington Stanley og Morecambe i League Two. Stanley ledet 2-0 ti minutter før pause, men fikk så en mann utvist. Dermed snudde Morecambe kampen og vant 3-2. Alle scoringene ble satt inn før Dunn ble byttet ut.