Fornøyd med stopperkollegene

Dejan Lovren skryter av hvordan Joël Matip og Ragnar Klavan har funnet seg til rette.

30. aug 2016 kl 20.11 Marius Rabben

Liverpool-forsvareren har allerede hatt både Matip og Klavan ved siden av seg denne sesongen, men Lovren, som spilte med Mamadou Sakho og Martin Skrtel forrige sesong, sier det ikke er problematisk å bytte.

– Sånn er det alltid, forteller kroaten til klubbens nettsider.

– Det hjelper når man kan engelsk

– Men jeg er komfortabel med alle, og jeg prøver å være i så god form som mulig med enhver partner – Ragnar, Matip eller Sakho.

– Det hjelper alltid når man prater eller forstår engelsk. Da er det enklere og tar mye kortere tid å tilpasse seg laget, legger han til.

TILPASSER SEG:
TILPASSER SEG:  Matip og Klavan får skryt av Lovren for hvor fort de har funnet seg til rette i Liverpool-stallen.

Matip, som har vært på plass siden første dag av pre-season, hadde småproblemer foran sesongstarten grunnet en tidligere skade, men debuterte i cupen og Premier League forrige uke.

Forstår Klopps tankegang

I forkant, blant annet i begge de første ligarundene, spilte Klavan sammen med Lovren. Den estlandske landslagskapteinen ble klar for rødtrøyene noen uker ut i juli.

– Begge er herlig, herlige gutter og strålende fotballspillere. Og de vet hvem de skal spørre om de trenger noe, sier Lovren.

– De er spillere med kvalitet, og de forstår planen og meningen til Jürgen, hva han ønsker under trening og kamper. De har funnet seg ganske fort til rette.

– Alt er bra, og det viktigste er at vi forstår hverandre ute på banen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]