Fortsatt usikkert om Markovic blir

Manageren skryter av Lazar Markovic’ utvikling på treningsfeltet i sommer, men garanterer ikke at 22-åringen spiller i rødt til høsten.

6. aug 2016 kl 12.26 Marius Rabben

I februar pådro den hurtige serberen, da på lån i Fenerbahçe, seg en hamstringskade som holdt ham ute av spill resten av sesongen.

Denne sommeren har han trent som normalt og spilt regelmessig med Liverpool under oppkjøringen.

– Trengte et par uker

– Han har utviklet seg bra. Da han begynte å trene, kunne man tydelig se at han ikke stolte 100 prosent på kroppen sin, sier Jürgen Klopp, ifølge Liverpool Echo.

– Han hadde en alvorlig skade. Vi snakket sammen om det. Alle vet at Lazar er en veldig rask spiller, men han var ikke 100 prosent. Han var usikker på hvordan det ville gå, så han trengte en eller to uker. Og siden har han blitt bedre og bedre og bedre.

Markovic, som ble hentet for 20 millioner pund fra Benfica for to år siden, har vært på banen i samtlige treningskamper hittil.

I AKSJON:
I AKSJON:  Etter en sesong på utlån, der store deler ble tilbrakt på behandlingsrommet grunnet skader, har Markovic spilt i alle Liverpools treningskamper i sommer.

– Nå er han i god form. Jeg er ikke helt sikker på hvordan han er på 100 prosent, men han er på god vei, og han er en fin fyr, en god gutt, morsom, hardtarbeidende. Det er sannheten, sier Klopp.

– Kanskje, kanskje ikke

Liverpool-manageren antyder imidlertid at mer vil skje på overgangsmarkedet, og vet ikke om Markovic blir å finne på Anfield i september.

– Til syvende og sist må vi se hvordan stallen bygges. Vi har tid fra nå til 31. august hvor noe kanskje vil skje. Kanskje noe skjer tidligere, kanskje noe skjer 31. august, eller kanskje ikke noe skjer i det hele tatt. Sånn er det.

– For øyeblikket trenger vi alle disse spillerne til kampene og treningsøktene våre, og han er en del av det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]