Godt fornøyd med debuten

Joel Matip forteller at han er helt skadefri, og føler seg i stadig bedre god form.

24. aug 2016 kl 13.17 Einar Kvande

Joel Matip håper at han har lagt skadeproblemene bak seg, etter å ha gjort unna sin offisielle debut for Liverpool i ligacupkampen mot Burton i går kveld.

Midtstopperen fikk en ankelskade under preseason, og var ubenyttet reserve i de to første ligakampene for sesongen. Mot Burton spilte han imidlertid hele kampen.

– Jeg føler meg i veldig god form, og føler at jeg er i vanlig gjenge igjen etter tiden ute med skade. Formen blir bare bedre og bedre, slår Matip fast til Liverpoolfc.com.

– Det var ikke særlig hyggelig å være ute med skade. For en spiller er det vanskelig å gå skadet, og ikke kunne yte 100%. Det er godt å være tilbake. Jeg vil trenge litt tid til å finne toppformen, men jeg vil bli bedre, fortsetter forsvarsspilleren.

Unngikk baklengsmål

Det faktum at det ikke ble baklengsmål i debuten, er noe Matip er strålende fornøyd med. Dette var nemlig første gang Liverpool holdt buret rent denne sesongen.

– Det er noen ting vi må forbedre, det vet vi, men det er tidlig i sesongen og vi har nok kvalitet i troppen til å rette på dette og bli bedre, sier Liverpools nummer 32.

– Jürgen Klopp ba oss vinne kampen, og levere spill om overbeviste både oss selv og publikum. Det var ikke våre beste kamp, men vi vant, og det er det viktigste, avslutter Matip.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]