Hårete mål for Ojo

Konkurransen om de offensive plassene i Liverpool er knallhard denne sesongen. Sheyi Ojo lar seg ikke skremme av det.

3. aug 2016 kl 19.00 Arve Vassbotten

Sheyi Ojo (19) håper å gjøre som Dele Alli (20) sist sesong, å sette sitt preg på Premier League denne sesongen.

Ojo spilte med Alli i ungdomsavdelingen i MK Dons før han kom til Liverpool i 2011, og han ser på sin tidligere lagkamerat som en inspirasjon.

– Det steget han har tatt til Premier League og på landslaget er en inspirasjon for alle unge spillere. Jeg vil gjerne følge i de fotsporene, sier Ojo til FourFourTwo.

SCORET:
SCORET:  Sheyi Ojo scoret Liverpools mål mot Roma.

Minnerik sesong

Ojo spilte selv sin første Premier League-kamp fra start mot Stoke 10. april 2016. I kampen som Liverpool vant 4-1, gjorde Ojo forarbeidet og hadde assist på Daniel Sturridge sitt 2-1-mål.

På sine åtte Premier League-kamper var Ojo nest sist på ballen tre ganger. Og han fulgte opp med scoring i preseason kampen mot Roma denne uken.

– Sist sesong var minnerik for meg. Det gikk veldig bra, og jeg lærte mye som spiller og som person. Jeg håper å bruke det videre denne sesongen.

– Jeg er ikke helt på det nivået jeg ønsker å være ennå. Det er mye jeg må gjøre, og mye hardt arbeid som må gjøres for å komme dit. Mitt hovedmål er å få en fast plass på førstelaget og fortsette å utvikle meg, sier Ojo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]