Hevder Palermo byr på Balotelli

Nok en klubb viser interesse for Mario Balotelli få dager før overgangsvinduet stenger.

26. aug 2016 kl 22.44 Marius Rabben

– Balotelli er et veldig sjarmerende alternativ, sier Palermos visepresident, Guglielmo Miccichè, ifølge Gazzetta World.

Bare denne uka har både sveitsiske Sion og franske Nice vært i kontakt med spillerens representanter. Ifølge Miccichè har Palermo nå lagt inn bud.

Kan stoppes av lønn

– Vi har lagt inn et bud. Nå er det opp til Liverpool og spilleren å avgjøre, sier han.

– Lønnen hans er så høy at det ikke blir enkelt. Men Palermo kan være rett valg for ham.

Balotelli ble født i byen Palermo, og selv om han flyttet i en alder av to år, tror visepresidenten at supporterne vil se på 26-åringen som en av sine egne.

– Det er en vanskelig oppgave, men vi skal prøve. Det ville vært en herlig gave fra Maurizio Zamparini (klubbpresidenten, journ. anm.) til fansen, fortsetter han.

– Ville vært en drøm

– Supporterne vil ønske ham velkommen med åpne armer, og han vil bli elsket. En spiller som ham ville vært en drøm for Palermo, og han kan være leder i laget.

Liverpool ønsker å selge angriperen, som ikke trener med førstelagsstallen, men med 90 000 pund i ukelønn er frykten at ingen vil kjøpe, og at man igjen ender med en låneavtale hvor de røde betaler en betydelig del av lønnen.

Sommerens overgangsvindu stenger ved midnatt kommende onsdag kveld.

Balotelli har kontrakt med klubben til neste sommer. Italieneren har fire mål på 28 opptredener, men ikke spilt for de røde siden april i fjor. Forrige sesong var han lånt ut til AC Milan.

Ifølge Goal møtte Balotelli og agenten Mino Raiola representanter fra Nice fredag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]