Hva skjer med Christian Benteke?

Det er tydelig at Klopp ønsker å selge Benteke, men Liverpool tviholder på prisforlangende. Derfor kan dette bli en transfersaga som drøyer til siste time.

3. aug 2016 kl 10.49 Lars Frøsland

Man skulle kanskje ikke tro det, men Christian Benteke var med troppen som reiste til USA. Han trente med laget, men fikk ikke ett eneste minutt på banen. Dét fremstår som ganske så klar tale fra Jürgen Klopp. Liverpool ønsker å selge kraftspissen.

I USA:
I USA:  Benteke var med til USA, men ble sittende på benken gjennom samtlige kamper.

Ifølge Dominic King i Daily Mail tviholder Liverpool på prisforlangende, og klubben skal være villig til å vente til en kjøper blar opp. De røde fra Merseyside krever minst 30 millioner pund for Benteke. Det er skarve 2,5 millioner mindre enn Liverpool selv gav for ett år siden.

Crystal Palace fremdeles interessert

Ofte må klubber regne med store tap i slike situasjoner, men mini-inflasjonen i markedet gjør at Liverpool nærmest forventer å få igjen så godt som hele beløpet de selv ga.

Ifølge Evening Standard er Christian Benteke og Saido Berahino fremdeles Crystal Palace’ førstevalg. Manager Alan Pardew insisterer dog på at klubben har andre alternativer, dersom de ikke lykkes med førstevalgene.

Benteke har blitt koblet til klubber som West Brom, West Ham, Chelsea og Crystal Palace. Sistnevnte fremstår som den mest realistiske overgangen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]