Ikke så alvorlig som fryktet

Sadio Mane har ikke fått skulderen ut av ledd, men har kun pådratt seg en muskelskade.

17. aug 2016 kl 21.14 Einar Kvande

Senegaleserens skulderskade er heldigvis ikke så alvorlig som først fryktet. En røntgenundersøkelse avslørte at Liverpool-spissen ikke fikk skulderen ut av ledd under et uhell på treningsfeltet i formiddag. De medisinske undersøkelsene bekreftet i stedet at angriperen hadde fått en muskelskade i sin venstre skulder, etter at han kolliderte med en lagkamerat under dagens treningøkt.

Paul Joyce i Express skriver at det er tvilsomt om Mane kan spille mot Burnley på lørdag, men Liverpool-manager Jürgen Klopp vil uansett ha den tidligere Southampton-spilleren tilbake i troppen relativt raskt.

24-åringen ble kjørt til The Spire Hospital for undersøkelser etter at uhellet var ute, men ble senere observert mens han kjørte sin egen bil bort fra treningsfeltet med venstre arm i fatle.

Hadde skulderen vært ute av ledd, måtte Mane ha belaget seg på et lengre skadeavbrekk. Nå kan han i stedet slippe unna med bare en kamp på sidelinjen. Det kan i så fall bety at Daniel Sturridge får sjansen til å vise seg frem mot Burnley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]