– Jeg har ingen problemer med Daniel Sturridge

Jürgen Klopp sier han ikke ønsker å låse Sturridge til en kantrolle.

25. aug 2016 kl 12.04 Einar Kvande

I et intervju med Paul Joyce i Express i går uttrykte Daniel Sturridge misnøye med hvordan Jürgen Klopp benytter ham.

– Selvsagt er det vanskeligere for meg å spille på kanten. Jeg er en midtspiss. I moderne fotball må man prøve å være fleksibel, men alle kjenner til hva som er min beste posisjon. Alle vet hvor jeg trives best med å spille. Jeg må bare gjøre en jobb for laget, uttalte Stutrridge.

Dette ble selvsagt Jürgen Klopp konfrontert med under dagens pressekonferanse på Melwood.

BYTTET UT
BYTTET UT  Jürgen Klopp byttet ut Daniel Sturridge etter en drøy times spill mot Burnley.

– Hvorfor spør dere om dette? For det første må dere tenke dere litt om før dere spør om slike ting. Jeg ønsker ikke å benytte Daniel ute på kanten, men han kan spille der. Jeg ønsker at han skal være inne i feltet. Jeg ønsker fleksibel fotball. Jeg ønsker at han avslutter sjansene. Dette er absolutt ikke noe problem, svarte Klopp.

– Det er ikke slik at du ligger ute på kanten og venter på at noe skal skje. Vi spiller fleksibel fotball. Det handler om å komme inn i og rundt straffefeltet.

– Vi trengte ikke offensive vinger mot Burnley og Burton. Det var backene sin jobb. Daniel spiller ikke i noen låst posisjon. Vi må fortsatt jobbe med mange ting. Jeg vet ikke eksakt hva han sa, men vi snakker også sammen. Når jeg snakker med Daniel er dette aldri noe problem.

– Det handler om pasninger og bevegelser. Om spillemønster. Det er ikke fornuftig at han spiller som nummer 9 og blir stående i den posisjonen.

– Daniel er en veldig intelligent spiller. Han er god til å komme i posisjoner som det er vanskelig å forsvare seg mot.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]