– Jeg tok et steg i riktig retning da Klopp kom

Emre Can mener han har evnene til å bli midtbanesjef i Liverpool.

4. aug 2016 kl 00.01 Arve Vassbotten

Emre Can begynte forrige sesong med varierende innsats, og noen tabber og sløvheter som ble husket bedre enn det han gjorde ellers i kampene.

Men etter at Jürgen Klopp kom inn i oktober blomstret Can, og avsluttet sesongen på imponerende vis.

Veldig godt forhold til Klopp

Selv mener Can at man endelig fikk se hva som bor i han forrige sesong.

– Jeg tror dere fikk se noe av det forrige sesong, men jeg ønsker å bli bedre hver gang. Jeg ønsker å score flere mål for eksempel, målet er alltid utvikling. Alle vet at mitt forhold med Klopp er veldig, veldig godt. Jeg synes jeg tok et steg i riktig retning da han kom, og jeg ønsker å gjøre det igjen, sier Can ifølge Liverpool Echo

I intervjuet får han også spørsmål om han kan bli en ny midtbanesjef i Anfield-klubben.

– Jeg kan si at jeg er en leder, men man må vise det.

– Selvsagt har vi andre ledere som Henderson og Milner. Vi vil alle lede. Jeg er en slik person. Jeg ønsker å være den som dytter laget framover. Jeg ønsker å vise det til alle, sier Can.

Can vil imidlertid ikke sammenlignes med Steven Gerrard.

– Jeg har mye respekt for han, men jeg er langt unna det nivået han spilte på i Liverpool. Jeg må gå min egen vei, være Emre Can.

Best trent i serien

På grunn av EM var Can den spilleren som kom sist til USA-turneen, han tror likevel han skal rekke å finne toppformen til seriestart.

– Det har vært en veldig, veldig tøff preseason og målet er å være det best trente laget i ligaen.

– Forrige sesong var formen min veldig god, men denne sesongoppkjøringen har jeg bare vært her 3-4 dager og er ikke hundre prosent, men det er normalt og det er fortsatt to uker igjen, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]