– Jeg vil være den beste spissen i ligaen

Daniel Sturridge mener han aldri har vært i bedre fysisk form før sesongen starter, og han har satt seg høye mål for sesongen.

3. aug 2016 kl 00.05 Arve Vassbotten

Etter to år med mange skadeproblemer, sier en offensiv Daniel Sturridge at han igjen kan bli Englands beste spiss. Etter treningsoppholdet i USA mener spissen at hans fysiske formen aldri har vært bedre foran en sesong.

Nå håper han på å gjenta suksessen fra 2013-2014-sesongen da han scoret 21 mål.

– Hvis gud vil, blir det denne sesongen. Å spille for Liverpool å vise mine evner og kvaliteter har alltid vært målet, og jeg vil fortsette å streve for å bli den beste spilleren jeg kan.

Presset til det ytterste

– Jeg vil være den beste spissen i ligaen, og gjøre det beste for denne klubben. Jeg vil stå på for å vinne sølvtøy og jeg vil at dette skal være sesongen der ikke bare meg selv, men laget kan ha suksess, sier Sturridge til Daily Mail.

TILBAKE TIL TOPPEN?
TILBAKE TIL TOPPEN?  Daniel Sturridge ønsker å komme tilbake til høydene fra 2013-2014-sesongen.

– Hovedmålet er å vinne trofeer med Liverpool, det er alt jeg har ønsket å gjøre etter at jeg kom hit. Vi har vært så nær å vinne Premier League, så nær å vinne to finaler sist sesong, men dette er året hvor vi må forsøke å vinne trofeet. Det må være målet, sier han.

Sturridge føler han ble bedre og bedre under preseason i USA.

– Vi hadde mange treningsøkter, og det var storartet å kunne fullføre preseason for fullt og være klar til å begynne sesongen. Manageren har presset oss til det ytterste. Vi har vist at vi har blitt i bedre form for hver kamp. Jeg følte meg mye bedre etter Roma enn jeg gjorde etter Milan. Jeg er klar, sier Sturridge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]