Klar for å slåss om plassen

Simon Mignolet vil starte sesongen som nummer én, og må kjempe for å beholde plassen denne sesongen.

11. aug 2016 kl 14.23 Arild Skjæveland

SKADET:
SKADET:  Loris Karius er ute til oktober.

Jürgen Klopp har i sommer kjøpt Loris Karius fra Mainz for 4,7 millioner pund, og mye tydet på at tyskeren var tiltenkt en rolle som førstekeeper før han brakk hånda i pre-season. Nå er Karius ute til langt utpå høsten, og sikter seg inn på et comeback mot Manchester United 15. oktober.

Simon Mignolet vil starte sesongen som førstekeeper, og vil vokte buret mot Arsenal på søndag.

– Alt er opp til deg selv. Du må bare jobbe hardt og sørge for at du spiller bra selv. En ser seg ikke over skulderen og på andre, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

– Det handler bare om å spille så bra du bare kan hver dag, både på trening og i kamp, sier belgieren.

I tillegg til Loris Karius, har også 39 år gamle Alex Manninger kommet inn. Adam Bogdan, Danny Ward og Ryan Fulton er utlånt.

– Dynamikken er veldig god, sier Mignolet.

– Alex er strålende med sin rutine, og kan dele av sin kunnskap med oss. Dessverre ble Loris skadet. Vi går godt overens, og jobber veldig bra med keepertreneren. Vi har hatt noen gode unge målvakter her også for å hjelpe oss, så det er en god gruppe keepere her.

28-åringen tror det vil være et fortrinn at de røde ikke har europacupspill denne sesongen.

– Først av alt så er jeg en lagspiller, så sammen med troppen ønsker jeg å kjempe både i Premier League og i cupene. Liverpool har en historie med å vinne troféer og spille i Europa. Det er der vi må tilbake, og det vi må prøve på.

– Det at vi ikke er i Europa i år tror jeg vil hjelpe oss i ligaen, slik det gjorde det året jeg kom og vi kom på andreplass. I ligacupen i fjor kom vi til finalen. Forhåpentligvis kan vi vinne en i år, avslutter Mignolet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]