Klopp møter pressen

Jürgen Klopp holder sin pressekonferanse foran sesongpremieren mot Arsenal.

12. aug 2016 kl 14.22 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp møter pressen på Melwood kl. 14.30. Jakter han ny venstreback? Hva skjer med Christian Benteke? Blir Sturridge og Milner klare til søndag? Kanskje får vi svarene da.

Denne saken vil bli oppdatert når pressekonferansen starter.

Mål for sesongen:

– Vi leter ikke etter unnskyldninger. Det er ikke noe som helst positivt med å ikke være med i europacupene, utenom å trene. Det må vi utnytte og gjøre.

At det har kommet store managere til ligaen:

– Det er spennende, men dersom alle har mål om å vinne ligaen så kan bare én få det til. Har alle andre da feilet? Jeg vet ikke - vi må vente. I England har managerne en mer spesiell rolle enn i andre land, så det er en del av spillet, men ikke mer. Vi må alle spille, og det handler ikke om navnene. Det handler om spillet på banen, og vi må gjøre vårt beste. Jeg er glad for å ha sjansen til å utvikle laget og kunne vinne noe.

Med alle spissene friske - hvem er førstevalg?

– Det kommer an på resultatene vi har. Når alt er perfekt i fotball, så handler det om timing. Jeg tar ikke avgjørelser 2-3 uker i forveien. Kvalitetene vi har der må vi bruke, og det er en annen utfordring. At spillerne som ikke starter fortsatt har troen og føler at de er viktige for oss. Det er usannsynlig at vi vil starte med 4-5 spisser.

Hva skjer med Benteke?

– Jeg har ikke satt datoen 31. august. Det er datoen for alle, kl. 11 pm. Frem til det må vi være klare til å reagere på ulike scenarioer. Christian Benteke, Mario Balotelli, Danny Ings. De er alle veldig bra spisser. De har ikke mistet kvalitetene sine det siste året. De har heller forbedret seg.

– Det å ha seks spisser er mye, men det er mulig. Vi må ha dem alle i den beste formen vi har, og de vil bli involvert på ulike måter i trening. Alt kan skje i den første eller andre kamp, og frem til 31. august kan jeg ombestemme meg. Vi får vente og se hva som skjer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]