Leter ikke etter unnskyldninger

Åpningen på sesongen gir de røde tre vanskelige bortekamper. Jürgen Klopp sier Liverpool er forberedt.

11. aug 2016 kl 22.23 Marius Rabben

– Vi kan ikke endre på det, forteller manageren til Liverpool Echo.

Arbeidet med Main Stand gjør at den første hjemmekampen ikke finner sted før regjerende ligamester Leicester kommer på besøk lørdag 10. september.

– Tar det som det er

Før det er Arsenal, på andreplass forrige sesong, første hinder på mektige Emirates, så venter Burnley på Turf Moor. Deretter skal laget til White Hart Lane for å møte Tottenham.

– Dersom man leter etter unnskyldninger før sesongen er i gang, har man et problem, sier Klopp.

FORBEREDT:
FORBEREDT:  Etter sin første sommer på Merseyside står Jürgen Klopp, Zeljko Buvac og Peter Krawietz overfor en svært tøff sesongåpning.

– Det er fornuftig å la det gå litt mer tid for å bli ferdig med tribunen. Det er derfor vi spurte Burnley om å flytte kampen til deres stadion. Vi har visst om denne situasjonen en stund.

– Vi tar det som det er. Man må spille mot dem alle hjemme og borte en eller annen gang. Vi starter med tre bortekamper, så det betyr at vi senere i sesongen vil ha noen hjemmekamper på rad.

– Har aldri trodd det er enkelt

Liverpool-manageren legger ikke skjul på at åpningen er tøff, men poengterer at man ikke får noe gratis i Premier League.

– Selvfølgelig er starten vanskelig. Den er ikke bare borte; den er borte mot Arsenal. I andre kamp venter et lag som rykket opp forrige sesong, som er på en sky med god stemning. Så Tottenham.

– Det er ikke enkelt, men Premier League er aldri lett. Det har jeg ikke trodd i et eneste sekund. Jeg tenker bare på lagene vi møter, ikke hvor vi skal spille. Vi kommer til å være klare.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]