West Brom ville gi 20 millioner pund:– Liverpool har gitt Sakho et ultimatum

Mamadou Sakho skal ha fått beskjed om å gå på utlån, eller risikere å ikke spille denne sesongen.

30. aug 2016 kl 14.29 Arve Vassbotten

Mamadou Sakho vil få det vanskelig med å redde Anfield-karrieren om han ikke takker ja til et låneopphold innen transfer deadline onsdag, ifølge Chris Bascombe i The Telegraph og Dominic King i Daily Mail.

Det skal ha blitt gjort ettertrykkelig klart for 26-åringen at hans beste sjanse både kortsiktig og langsiktig for en karriere på Anfield er å dra til en annen klubb for å bygge opp formen og karakteren igjen.

West Brom ville gi 20 millioner

Han skal ha fått beskjed om at han er bak både Dejan Lovren, Joël Matip og Ragnar Klavan i uttakskøen til midtstopperplassen, men Klopp skal også foretrekke Lucas Leiva og Joe Gomez foran Sakho etter de siste månedens kontroverser.

Sakho skal ha fått flere tilbud, blant annet fra Stoke, men skal ikke ha vist noen interesse for dette. Også West Brom har kommet med tilbud, som ble avvist, ifølge Bascombe.

West Brom var også forberedt på å betale så mye som 20 millioner pund for Sakho, som kom til Liverpool for 18 millioner pund, men franskmannen hadde ingen ønsker om å dra til The Hawthorns, skriver King.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]