Mål om flere scoringer denne sesongen

Philippe Coutinho har planer om å score flere mål enn forrige sesong.

15. aug 2016 kl 08.45 Arild Skjæveland

De rødes nummer 10 er inne i sin femte sesong på Anfield, og startet i går sesongen med to flotte scoringer mot Arsenal. I hans første sesong ble det tre mål, i den andre ble det fem. I 2014/15 ble det åtte, før det forrige sesong ble 12 scoringer. Denne sesongen har han planer om å score enda flere.

– Ja, jeg tror jeg kan score mer denne sesongen, sier Coutinho til Liverpool Echo.

– Jeg har alltid sagt at det jeg virkelig må forbedre meg på er å score flere mål. Jeg gjorde det forrige sesong, og nå ønsker jeg å forbedre meg enda mer. Det viktigste er laget, men jo flere mål jeg scorer, jo mer kan jeg hjelpe laget, sier han.

Coutinho scoret 1-1 og 1-3 målene i går.

– Jeg er glad - ikke bare fordi jeg scoret to mål, men fordi laget spilte bra og fikk de tre poengene vi ønsket. Vi føler oss bra. Det var en tøff kamp, men vi spilte veldig bra i andre omgang. Det er første steg for oss. Det å vinne borte mot en av våre rivaler er bra for selvtilliten.

Sadio Mané scoret et vakkert mål i sin første offisielle kamp for klubben, etter overgangen fra Southampton.

– Sadio er en toppspiller. Det var et flott mål, og jeg er veldig glad for at vi har ham på laget. Han har funnet seg godt til rette her.

– Men det er ikke bare ham. Vi har mange kvalitetsspillere, og noen av dem var ikke her i dag. Stallen er sterk.

Mange fikk hjertet i halsen da Coutinho måtte av banen da det gjensto 20 minutter. Han beroliger supporterne med at det kun var krampe.

– Det går bra. Det var bare krampe, og ingenting annet, avslutter den elegante brasilianeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]