– Nå trenger jeg bare spilletid

Lucas Leiva erklærer seg 100% skadefri etter å ha spilt en omgang for Liverpool U23 mot Arsenal.

27. aug 2016 kl 09.29 Einar Kvande

Brasilianeren har vært ute i fem uker på grunn av en strekkskade i baksiden av det ene låret, men i går kveld fikk han 45 minutter som midtstopper for Liverpool U23 i 3-1 seieren over Arsenal på Emirates. Han håper nå å være aktuell for troppen når Liverpool er vertskap for Leicester i den første kampen foran nye Main Stand den 10.september.

– Jeg har trent i 10 dager med laget allerede. Manageren følte denne U23-kampen var en god sjanse for meg til å få noen minutter på banen, sier Lucas til Liverpoolfc.com.

– Nå kommer det en periode med landskamper, hvor jeg kan få gjort en del mer trening, og forhåpentligvis vil jeg være 100% tilbake etter den perioden.

– Jeg er helt skadefri, så det handler om å få spilletid nå. Jeg har selvsagt gått glipp av deler av preseason, men jeg var ikke så lenge ute, så jeg ligger ikke så veldig langt bak når det gjelder den fysiske formen.

– Nå er det spilletid det handler om, og forhåpentligvis får jeg det. Vi har to uker hvor vi kan jobbe mye, og spille noen treningskamper bak lukkede dører.

Viktig seier

Lucas syntes det var gøy med en opptur for U23-laget på Emirates.

– Etter to tap smakte denne seieren veldig godt, og det var veldig viktig for U23-guttene å få den første seieren for sesongen. Vi stilte med et meget sterkt lag.

– Jeg prøvde å hjelpe til hele tiden mens jeg var ute på banen. Spillerne spilte med høyt tempo, og gjorde det manageren ba dem om.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]