Tror på avtale denne uka:Nye forhandlinger med Crystal Palace

En drøy måned etter å ha fått avslått budet på Christian Benteke, har Crystal Palace gjenåpnet forhandlingene med Liverpool.

9. aug 2016 kl 14.47 Marius Rabben

Crystal Palace håper å komme til enighet med de røde om Benteke i løpet av denne uka, melder Telegraph tirsdag ettermiddag.

I begynnelsen av juli fikk de umiddelbart avslag da de bød 25 millioner pund for den belgiske landslagsspissen, ettersom Liverpool ønsker å få tilbake så mye som mulig av de 32,5 millioner pundene han kostet fra Aston Villa i fjor sommer.

– Forbereder seg til å dra

Liverpool Echo skriver at de røde ikke står på kravet om 30 millioner pund.

Nå skal London-klubben imidlertid være positive til å finne en løsning innen få dager, og ifølge avisen forbereder Benteke seg til å dra til Selhurst Park.

UBENYTTET RESERVE:
UBENYTTET RESERVE:  Benteke sluttet seg til Liverpool-troppen i USA etter sommerferien, men fikk ingen kampminutter.

25-åringen har ikke fått spille i noen av Liverpools treningskamper denne sommeren, og har tilsynelatende ingen fremtid i klubben. Agenten hans har uttalt at «flere klubber er interesserte», men at det ikke har vært forbedrede bud etter Palace.

– Godtar lønnskravet

Besiktas’ klubbpresident sa nylig at han ønsket Benteke til Tyrkia, men at prislappen var for høy. Liverpool har ingen planer om å låne ut den dyrkjøpte angriperen.

Telegraph skriver at Palace er villig til å imøtekomme Bentekes ukelønn på 120 000 pund, og at de personlige betingelsene ikke ventes å være et problem hvis klubbene blir enige om sum.

Manager Alan Pardew er på jakt etter en spiss foran den nye sesongen, hvor Benteke er førstevalget. Gjennomføres overgangen til Palace, blir Benteke klubbens fjerde sommersignering.

Tidligere dette vinduet ble Andros Townsend fra Newcastle, verdt 13 millioner pund, det dyreste kjøpet i Palace-historien. En eventuell Benteke-overgang vil ventelig knuse den rekorden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]