Liverpool U23 spiller borte mot Arsenal fredag kveld:Skal forsøke å gjøre det samme som førstelaget

U23-manager Michael Beale vil gjerne ha med seg en seier fra Emirates Stadium.

26. aug 2016 kl 11.15 Einar Kvande

U23-laget har på ingen måte fått noen god start på sesongen. Begge lagets kamper så langt endte med tap 4-1, for henholdsvis Southampton og Chelsea. Nå venter en ny vanskelig bortekamp for Michael Beales mannskap.

Ønsker å revansjere fjorårets cupnederlag

– Emirates er et fantastisk stadionanlegg, og førstelaget vårt viste oss nylig hvordan man skal spille der. Alle deres spillere var 100% fokuserte og spilte med høy intensitet. Jeg har nevnt for mine spillere at du ønsker ikke å forlate Emirates uten å ha spilt opp mot ditt beste, sier Beale til Liverpoolfc.com.

– Dette er en fantastisk mulighet for oss. Arsenal har et fantastisk U23-lag, med en stamme fra det laget som slo oss i juniorcupen forrige sesong. De er et lag vi ønsker revansje mot, slår Beale fast.

Overrasket over de svake resultatene

Beale innrømmer at han ikke hadde forventet en så dårlig start på sesongen som laget har fått i de to første kampene.

– Jeg er overrasket. Jeg syntes vi var veldig bra under preseason. Vi spilte mot flere førstelag, og gjorde det veldig bra.

– Det første tapet kom som julekvelden på kjerringa. Vi hadde 60% ballinnehav mot Southampton, og dominerte med ballen, men ikke i de to straffefeltene. Kampen mot Chelsea var helt annerledes. Da lå vi mye mer kompakt, og hadde bare rundt 35% ballinnehav, men fikk det samme resultatet. Det har vært tøft for guttene.

DEPPET
DEPPET  Spillerne på Liverpool U23 var langt nede etter 4-1 tapet for Chelsea.

– Vi har hatt en prat om det, og nå har vi en flott mulighet til å rette på ting.

Ungt mannskap

Flere spillere fra Liverpools U18-lag er blitt flyttet opp på U23-laget, og Beale tror disse spillerne vil ha lært noe av de to nederlagene.

– De guttene som har kommet opp fra U18-laget har med en gang oppdaget at det er stor forskjell når det gjelder nivå og intensitet på U23-laget. De er fortsatt i en fase der de venner seg til dette.

– De har spilt mot to lag som er veldig samkjørte i Southampton og Chelsea. Vi har en rekke spillere som ikke trener samme med resten av gruppen, fordi de er på Melwood og trener der for å ta det neste steget.

– Vi må sørge for at vi som et kollektiv forbedrer oss for hver kamp som går. Spillerne har talentet som kreves, så det handler bare om å få justert et par ting. Jeg er sikker på at så snart de får et positivt resultat, vil de få ytterligere fremgang, avslutter Beale.

Liverpool U23 sin kamp mot Arsenal på Emirates i kveld blir vist direkte på LFCTV. Avspark er klokken 20.00, og sendingen starter en halvtime tidligere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]