– Skal score minst ti mål denne sesongen

Georginio Wijnaldum er ikke redd for å legge press på seg selv før debutsesongen i rødt.

1. aug 2016 kl 16.52 Arve Vassbotten

Georginio Wijnaldum kostet Liverpool 25 millioner pund, noe som i seg selv gir et visst forventningspress på en nyankommet spiller på Anfield.

Men 25 åringen, som kom fra Newcastle, nøyer seg ikke med det presset. Han har høye forventninger til hva han skal oppnå for Liverpool denne sesongen.

Grådig

– Jeg er grådig når det kommer til å score og jeg vil også være det denne sesongen. Jeg var det i Feyenoord, PSV og Newcastle. Jeg ønsker alltid å score.

MÅLLØS I DEBUTEN:
MÅLLØS I DEBUTEN:  Georginio Wijnaldum kom ikke på scoringslisten mot Milan i sin første treningkamp for Liverpool, men det har han tenkt å gjøre noe med når sesongen starter for alvor.

– Jeg har kvaliteten til å score. For å være ærlig har jeg kvaliteten til å skape sjanser også, og fordi jeg skaper mye - scorer jeg også mål, sier han selvsikkert i et intervju med Mirror.

– Men det kan alltid bli bedre, for jeg bommer på mye også. Hver gang jeg spiller har jeg lyst til å score, slik har det vært siden jeg var ungdom, sier han.

Fordi jeg skaper så mange sjanser, må jeg score minst ti. Det er presset jeg setter på meg selv.Georginio Wijnaldum

Selvpåført press

Og det er liten tvil om at han har lyst til å oppfylle Klopps ønske om flere mål fra midtbanespillere denne sesongen.

– Jeg mener en spiller med mine kvaliteter må score minst ti mål i sesongen. Det er det jeg alltid har sagt. Noen ganger får du flere, noen ganger mindre. Sist sesong fikk jeg elleve. Fordi jeg skaper så mange sjanser, må jeg score minst ti. Det er presset jeg setter på meg selv, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]