Dette skriver avisene om Burton-kampen:Spilte etter notene

Etter at Jürgen Klopp klaget over manglende rytme i Burnley, spilte Liverpool etter notene i Burton. Se hva engelsk presse skriver om 5-0 serien over Championship-laget.

24. aug 2016 kl 10.55 Einar Kvande

«Etter hungersnøden på Turf Moor fikk det tilreisende The Kop servert et skikkelig festmåltid på Pirelli Stadium, da de røde cruiset videre i ligacupen», skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Han mener at Liverpool ga et perfekt svar på all den negative kritikken som er kommet lagets vei siden tapet for Burnley.

«Dette var det samme Liverpool som triumferte på Emirates åpningshelgen. De angrep med besluttsomhet og oppfinnsomhet.»

Pearce tror også det var bra for klubben at angrepstrioen Divock Origi, Roberto Firmino og innbytter Daniel Sturridge alle tegnet seg på scoringslista.

«Showets stjerne var likevel Sadio Mane, som fortsatte der han slapp mot Arsenal. Liverpool savnet 30 millioner pund-mannen i Burnley. Mane var involvert i fire av de fem målene, og terroriserte Burton-forsvaret gjennom hele kampen.»

Spaserte seg til avansement

Liverpool tok seg videre til tredje runde i ligacupen med en komfortabel seier i Burton, slår Dominic King i Daily Mail fast.

«Klopp kunne ikke ha ønsket seg en mer komfortabel kveld. Liverpool slentret til tredje runde, uten at managerens intensitet avtok et sekund i løpet av kampen. Dette var kvelden hvor han ønsket å se at leksen var lært.»

«Klopp snudde alle stener i forberedelsene foran kampen. Liverpools tropp tilbrakte natten før kampen på St George's Park, og brukte landslagets treningsbaner til en skikkelig oppvarmingsøkt på formiddagen før matchen.»

King mener at man kunne se vinnerviljen til Klopp da lagoppstillingen kom.

«Laget han sendte ut på banen kostet totalt 162 millioner pund i innkjøp. Til sammenligning kostet det bare 7,2 millioner pund å bygge Burtons stadion. Det kan argumenteres for at Liverpool stilte med sitt sterkeste mannskap.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]