Jan Mølby: – Spurs blir lettere enn Burnley

Jan Mølby mener Spurs-kampen kommer på et meget bra tidspunkt, og ønsker å se Joel Matip fra start i Nord-London.

25. aug 2016 kl 18.14 Arve Corneliussen

– Der Burnley lå dypt og ventet på feil fra oss, vil Spurs gå rett i strupen. De kommer ikke til å være like uforsvarlige som Arsenal, men de kommer til å se på dette som en mulighet til å skade en topp 4-motstander, skriver dansken i Liverpool Echo.

Mølby mener tidspunktet å møte dem på er perfekt, og peker blant annet på en Harry Kane som har vært stille de første kampene.

– De holder på å omstrukturere litt på laget, og rytmen som gjorde dem så gode forrige sesong er ikke helt på plass. Blant annet har Wanyama kommet inn for Dembele, og det blir kanskje litt for defensivt å spille med han og Dier sentralt på hjemmebane.

Tiden er inne for Matip

Mølby mener tiden er inne for at Matip bør starte, og at han sådan bør gjøre det bra.

KAN STARTE:
KAN STARTE:  Joel Matip ligger an til å starte på lørdag, noe Jan Mølby mener han bør gjøre.

– På papiret burde samarbeidet mellom Matip og Lovren fungere. Begge er rask nok, god nok i luften, og Matip ser bra ut med ballen. Jeg tror han kommer til å spille mot Spurs.

Mølby stiller videre spørsmålstegn bak Klopps avgjørelse om å starte med høyrefotede Milner som venstreback mot et dyptliggende Burnley, men tror lørdagens kamp vil passe ham bedre.

Sturridge-kommentarene

– Jeg har ikke noen problemer med dem, og det er jeg sikker på at Klopp ikke har heller. Det er akkurat det samme som med Milner, hvis du spør ham hvor han vil spille, hva tror du han svarer?

– Når Sturridge er på sitt beste kan man se det på en mils avstand. Han er ikke der nå, men det kommer om han holder seg skadefri. Når han er tilbake på sitt beste kommer han til å spille i midten, det kan jeg love deg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]