Sturridge synes han blir brukt feil

– Jeg må gjøre en jobb for laget. Men det betyr ikke at jeg er fornøyd med å gjøre det, sier Daniel Sturridge.

24. aug 2016 kl 23.59 Arve Vassbotten

Daniel Sturridge scoret to mål på de 26 minuttene han spilte i ligacupens andre runde mot Burton tirsdag kveld.

26-åringen luftet likevel etter kampen sin frustrasjon over at han ikke har spille i favorittposisjonen i de to kampene han har spilt denne sesongen.

Sturridge ble brukt på høyresiden i et tremannsangrep i helgens kamp mot Burnley, med Roberto Firmino som midtspiss, og hadde også en rolle på siden da han kom inn mot Burton, mens Origi spilte i midten.

– Alle vet min beste posisjon

– Selvsagt er det vanskeligere for meg å spille på kanten. Jeg er en midtspiss. I moderne fotball må man prøve å være fleksibel, men alle vet min beste posisjon. Alle vet hvor jeg trives best med å spille. Jeg må bare gjøre en jobb for laget, sier Sturridge i et intervju med Paul Joyce i Express.

– Jeg er en spiller som spiller på instinkt og i midten har jeg klart for meg bevegelsene, og har gjort det i mange år. Jeg er på autopilot der. Du gjør ting bare fordi du er vant med å gjøre det. Men når man spiller mer på siden, må man uroe seg for andre ting. Det er en annen måte å spille på, sier han.

– Alt er annerledes

Han sier også at han ikke har fått noen drill i sin nye rolle.

– Nei, nei, sier han, og når han får spørsmål om han er fornøyd med å spille på siden, sier han:

– Vel, jeg må gjøre en jobb for laget. Men det betyr ikke at jeg er fornøyd med å gjøre det. Det er et lagspill. Hvis jeg blir satt i den posisjonen, må jeg spille der.

– Når man spiller i en posisjon man ikke er vant til, er det annerledes. Måten du beveger deg på, måten du spiller på - alt er annerledes. Du kan ikke spille likt som man gjør som spiss når man er på siden, sier Sturridge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]