– Sturridge vil få spilletid

Jürgen Klopp er sikker på at han vil få god nytte for Daniel Sturridge utover sesongen.

29. aug 2016 kl 00.06 Einar Kvande

Sturridge har kommet inn fra benken i Liverpools to siste kamper, og mot Tottenham kom han ikke innpå før det bare var to minutter igjen av ordinær tid. Dette har ført til spekulasjoner rundt spissens fremtid i Anfield-klubben i deler av britisk presse.

– Daniel Sturridge er en vidunderlig dyktig spiller, men jeg tok avgjørelsen på grunnlag av måten det var viktig å forsvare seg på mot Tottenham, sier Klopp til Liverpool Echo.

Han vil score mål, og alt vil bli bra.Jürgen Klopp

– Sist vi spilte mot Tottenham, på hjemmebane, hadde Daniel en strålende kamp. Men jeg kan bare ta ut 11 spillere til å starte, og jeg tar aldri en avgjørelse som dette fordi jeg har noe personlig mot enkeltspillere.

Ingen perfekt preseason

– Jeg er veldig glad for at jeg har Daniel. Han vil spille og han vil score mål, og alt vil bli bra.

– Han hadde ingen perfekt preseason, mens andre spillere har spilt mer sammen under preseason. De som startet i angrepet mot Tottenham spilte mye sammen under preseason, og det er en fordel.

– Vi satte inn Origi først mot Tottenham fordi det var fornuftig å sette inn noen med tanke på kontringer, men vi klarte ikke å finne Origi med pasningene våre.

– Det er tidlig i sesongen. Noen spillere har rytme i spillet, og noen har ikke det ennå. Det er intet stort fjell som Daniel må bestige.

– Vi har et godt lag, så forhåpentligvis kan vi forandre litt på lagoppstillingen til andre kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]