Angrer ikke klubbskiftet– Timingen var riktig for meg

Joe Allen ville ikke sitte på benken, og tror han har sine beste år foran seg.

11. aug 2016 kl 12.21 Arild Skjæveland

Etter et strålende EM, ble Joe Allen solgt til Stoke City for 13 millioner pund. 26-åringen hadde kun ett år igjen av sin kontrakt på Anfield.

– Det var ikke en vanskelig avgjørelse, og jeg angrer ikke på noe. Jeg ser frem til fortsettelsen i karrieren. Jeg er 26, og har mine beste år foran meg, sier Joe Allen til Liverpool Echo.

– Jeg ser tilbake på gode minner. Det var stort for meg å spille for en klubb som Liverpool, men timingen var riktig for et bytte.

Allen fikk en del spilletid mot slutten av sesongen, men klarte aldri å spille seg til å bli førstevalg under Jürgen Klopp.

– Når en ny manager kommer, så håper du at du kan imponere og komme inn på laget. Jeg tenkte at spillestilen hans ville passe meg, men det ble ikke helt slik. Rett skal være rett - det var tøff konkurranse på midtbanen hele sesongen, så jeg klager ikke.

Nå er han klar for en ny sesong, på Britannia Stadium.

– Jeg ønsket ikke å sitte på benken og tvinne tomler, og var innstilt på å endre det dersom jeg kunne. Jeg håpet at denne muligheten skulle komme i sommer, og heldigvis gjorde den det. Jeg ser frem til et nytt kapitel i karrieren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]