To kamper på fire dager for Burton Albion

Travel uke for Burton Albion, som blir vist på TV (Sky Sports 1) i Storbritannia både tirsdag og fredag kveld.

22. aug 2016 kl 12.34 Einar Kvande

Burton-manager Nigel Clough kan komme til å gjøre forandringer på laget når hans Championship-mannskap er vertskap for Liverpool tirsdag kveld.

Bare tre dager etter ligacupkampen mot Cloughs tidligere klubb skal nemlig Burton ut i lokaloppgjør mot Derby County fredag kveld.

Albion stilte med uforandret mannskap i 2-2 kampen mot Blackburn Rovers på lørdag, men vil være tvunget til å gjøre minst en forandring på laget til kampen mot Liverpool. Kaptein John Mousinho fikk nemlig en strekk i baksiden av låret seks minutter ut i annen omgang på Ewood Park.

– Noen blir skuffet

Lokalavisen Burton Mail blir imidlertid ikke overrasket om Clough gjør enda flere endringer på laget mot Liverpool, i og med at han også har kampen mot Derby i tankene.

– Vi får se hvordan guttene føler seg etter lørdagens kamp, for vi har hatt et par utrolig travle uker, siteres Clough av Burton Mail.

– Noen spillere er nødt til å spille begge kampene denne uken, men vi får nå sjansen til å benytte hele troppen. Vi har bare 18-19 spillere uansett, så noen må spille begge.

Clough vet at noen i hans tropp vil bli skuffet over at de ikke får spille mot Liverpool.

– De vil bli skuffet, men det vil gå bra, for de vil forstå situasjonen. Derby er den viktigste kampen for oss, ettersom ligapoeng står på spill, og det forstår de også.

– Det faktum at de vil få sjansen til å spille i en av de to kampene skulle føre til at ingen blir så veldig skuffet. Det blir fullt hus under begge kampene, begge går direkte på TV, og det blir to strålende kamper å være involvert i, avslutter Clough.

18.plass

Burton Albion stilte med følgende mannskap mot Blackburn Rovers i helgen: Jon McLaughlin, John Mousinho (Lee Williamson 51), Kyle McFadzean, Ben Turner, Chris O'Grady (Hamza Choudhury 86), Stuart Beavon (Calum Butcher 62), Lucas Akins, Lloyd Dyer, Tom Naylor, Matt Palmer, Jackson Irvine.
Ubenyttede innbyttere: Stephen Bywater, Damien McCrory, Ben Fox, Ryan Delaney.

I forrige runde av ligacupen vant de 3-2 over Bury hjemme på Pirrelli Stadium.

Resultatene i Championship så langt er som følger: Nottingham Forest (B) 3-4, Bristol City (H) 1-2, Sheffield Wednesday (H) 3-1, Blackburn (B) 2-2.

Med sine fire poeng på fire kamper ligger det nyopprykkede mannskapet til Nigel Clough på 18. plass av de 24.lagene i Sky Bet Championship.

Mot Liverpool kan manager Clough ha Tom Flanagan tilbake etter en lårskade. Nyinnkjøpte John Brayford kan imidlertid ikke spille kampen, da han spilte for Sheffield United i forrige runde i turneringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]