Vant treningskamp i Danmark

Harry Wilson scoret begge målene da Liverpool U23 vant 2-1 over Odense BK i en treningskamp i Danmark i kveld.

17. aug 2016 kl 20.45 Einar Kvande

Liverpool mønstret følgende mannskap mot danskenes førstelag: Kelleher, Whelan, Juanma (Garton 80), N Phillips, Maguire (Lewis 70), Virtue, Wilson, Williams (A Phillips 60), Lennon, Hart, Woodburn (Camacho 70).

Liverpool tok ledelsen to minutter før pause, da Ben Woodburn skaffet gjestene fra Merseyside et straffespark, som Harry Wilson satte sikkert i mål.

Wilson doblet deretter ledelsen etter pause, etter flott forarbeid av Brooks Lennon. Odense fikk et reduseringsmål et kvarter før slutt, og det ble noen hektiske sluttminutter for Michael Beales gutter.

– Vi leverte en utmerket kamp mot Odenses førstelag. De er ubeseiret i den danske superligaen så langt, og derfor var dette en hyggelig seier som vil gi spillerne selvtillit etter en skuffende kamp mot Southampton i helgen, uttaler Beale til Liverpoolfc.com.