Visekaptein James Milner etter 1-1 mot Tottenham i London:– Vi gjorde ikke nok etter pause

James Milner forsøker å forklare hvorfor Liverpool bare fikk med seg ett poeng fra White Hart Lane.

27. aug 2016 kl 17.14 Einar Kvande

Visekapteinen satte inn Liverpools mål på straffespark like før pause, men på det tidspunkt burde Liverpool ledet med større margin.

– Til syvende og sist er vi skuffet, uttalte Milner til Sky Sports etter kampen.

– Vi spilte bra i første omgang, men gjorde ikke nok i andre omgang. Slik sett var det trolig et rettferdig resultat, konkluderer midtbanespilleren som er blitt omskolert til venstreback.

– Jeg syntes vi fortjente å lede etter første omgang, men Tottenham gikk hardt ut i annen omgang. Etter at vi scoret målet klarte vi ikke å opprettholde det samme presset på dem som vi hadde gjort tidligere i kampen. Vi klarte ikke å være på tå hev, noe som var skuffende. Men dette er et vanskelig sted å få med seg noe fra.

En tøff start

Milner ble spurt om han kunne oppsummere Liverpools tre første kamper i Premier League denne sesongen – som alle har vært bortekamper.

– Det har vært en tøff start med et par turer til London og en til Burnley. Vi har startet med tre vanskelige kamper.

– Vi har fire poeng, men skulle trolig hatt flere. Men ser man på prestasjonene, så er vi ikke så langt unna det nivået vi ønsker å være på. Vi har spilt ganske bra.

– Vi er skuffet, men slik er fotballen noen ganger. Det handler om å få resultater. Men fortsetter vi å spille på dette nivået og gjøre de riktige tingene, uten at vi begynner å bli utålmodige, er jeg sikker på at resultatene vil komme.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]