Vil ikke låne ut Benteke

Liverpool er forberedt på å beholde Christian Benteke i stallen dersom ingen punger ut 30 millioner pund i sommer.

4. aug 2016 kl 11.27 Marius Rabben

Selv skal den belgiske landslagsspissen være åpen for utlån, men ifølge Liverpool Echo har de røde ingen planer om å låne ut klubbens nest dyreste spiller i historien.

Flere lag i Premier League skal ha uttrykt interesse for Benteke, men ingen har hittil vist seg villig til å betale de 30 millioner pundene Liverpool forlanger. I fjor sommer kostet han 32,5 millioner fra Aston Villa.

25-åringen er bak Daniel Sturridge, Divock Origi, Roberto Firmino, Danny Ings og storkjøpet Sadio Mané i angrepskøen på Anfield, og Liverpool ønsker et salg, men firer ikke på kravene.

Avslo budet til Palace

Forhandlingene med Crystal Palace, som tidligere i sommer fikk avslag på et 25-millioners-bud, står foreløpig på stedet hvil grunnet uenighetene som pris.

Sunderland, West Ham og Hull har også vært linket til den hodesterke spissen, og engelsk presse kobler ham i tillegg til Everton.

Etter sommerferien har ikke Benteke fått noen minutter i Liverpools treningskamper. Spissen sluttet seg til troppen mens de var i USA, og så kampene fra sidelinja.

Ifølge lokalavisen skal det ikke være noen konfrontasjoner mellom Benteke og Jürgen Klopp, selv om angriperen har slitt med spilletiden det siste halvåret.

Benteke nettet ti ganger i debutsesongen på Merseyside.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]