Australia Legends - Liverpool Legends 0-4

Liverpool Legends vant 4-0 over Australia Legends i Sydney, etter to scoringer av Luis Garcia og en scoring hver av veteranene Ian Rush og John Aldridge.

Liverpools lag: Westerveld, McAteer, Carragher, Henchoz, Riise, Hamann, Gerrard, Berger, Garcia, Smicer, Fowler.
Reserver: Grobbelaar, Aldridge, Babb, Rush, McAllister, Aurelio, Biscan.

1.min: Australia Legends tar avspark. Hjemmelaget spiller i sine tradisjonelle gule drakter med grønne shortser.

2.min: Skoko filmer seg til et frispark for vertene, midt på banen.

5.min: Luis Garcia legger inn fra høyre, men ingen røde i feltet.

6.min: Smicer får en kjempesjanse etter at keeper gir en retur på et Fowler-skudd, men tsjekkeren sklir og sløser bort gigant-muligheten.

8.min: Fowler prøver å tre igjennom Luis Garcia, men vertenes forsvar får ballen unna

8.min: Australia kontrer, men Liverpool-forsvaret får ryddet opp.

11.min: Smicer forsøker seg på et volleyskudd inne i feltet, men ballen går fem meter utenfor.

15.min: Luis Garcia skyter over etter et innlegg fra venstre fra Smicer.

16.min: Australia med sin første store sjanse, men Westerveld er med på notene og redder skuddet.

18.min: Fowler forsøker seg på en lobb etter å ha blitt frispilt av Berger, men keeper fanger ballen enkelt.

20.min: Henchoz klarerer et innlegg fra høyre med hodet.

21.min: Berger med et lavt skudd fra distanse, som keeper holder relativt lett selv om ballen er innom et forsvarsbein.

22.min: Riise forsøker seg med et lavt skudd fra skrått hold, etter å ha skåret inn fra venstre. Keeper må gi corner.

23.min: McAteer redder på streken. Westerveld klarte halvveis å stoppe et skuddforsøk fra kloss hold, etter at vertene tok seg inn bak Liverpool-forsvaret, og McAteer får beinet ballen unna før den triller over streken.

25.min: Luis Garcia header like utenfor venstre kryss.

25.min: Australia gjør et bytte. Foster inn for Zelic.

27.min: 0-1 LUIS GARCIA. Patrik Berger spiller fri Luis Garcia, og spanjolen skyter hardt og lavt i nærmeste hjørne fra en posisjon en meter utenfor hjørnet av fem-meteren.

34.min: Australia bytter to spillere. Liverpool gjør også sitt første bytte. Smicer ut. Gary McAllister inn.

37.min: Westerveld med en ny god redning, når vertene kommer alene mot ham.

39.min: Steven Gerrard kommer alene mot keeper, men Australias målvakt leser skuddet og redder.

40.min: Aurelio inn for McAteer.

45.min: Innbytter Aurelio blir spilt fri, men Australias keeper redder skuddet fra kloss hold.

Begge lag har sløst med sjansene i denne førsteomgangen. Sander Westerveld har vært meget god i Liverpools mål, og har reddet tre ganger når Australias spisser har kommet alene med ham. På motsatt side har både Vladimir Smicer og Fabio Aurelio sløst bort gode muligheter, i en match som spilles i et høyt tempo til legendekamp å være.

46.min: Babb og Biscan har kommet inn for Liverpool. Riise og Henchoz er byttet ut.

52.min: 0-2 LUIS GARCIA. Steven Gerrard slår et utsøkt innlegg, som Luis Garcia header kontant i mål.

54.min: Australias Culina med en lobb som går like over.

55.min: Fowler skaffer Liverpool et hjørnespark.

57.min: Culina ut, Zeljic inn for vertene.

60.min: Vertene med et godt angrep, men blir avblåst for offside.

61.min: Bruce Grobbelaar kommer inn for Sander Westerveld. Australia bytter også keeper. Bolton inn for Kalac. Robbie Slater kommer også inn for vertene.

65.min: Luis Garcia er nær ved å gjøre sitt tredje for dagen, etter et glimrende inlegg fra Steven Gerrard, men keeper får en hånd på ballen.

66.min: Rush kommer inn for McAllister. Australia gjør også et par bytter.

67.min: Didi Hamann med et håpløst skuddforsøk.

71.min: Riise og McAteer inn for Aurelio og Babb.

72.min: Luis Garcia med et knallhardt volleyskudd fra skrått hold, som keeper redder.

73.min: Grobbelaar er raskt nede og fanger et skuddforsøk fra Emerton fra drøye 20 meter.

74.min: 0-3 IAN RUSH. Strålende Liverpool-angrep i regi av Berger og Gerard avsluttes med at Riise legger inn til Rush, som bare har å sette ballen i tomt mål fra to meters hold på typisk Rush-vis!

75.min: Australia bytter igjen.

78.min: Steven Gerrard forsøker seg på "en Alonso" fra meget langt hold. Ballen går over mål.

79.min: Tomålsscorer Luis Garcia erstattet av John Aldridge. Australia gjør også et bytte.

81.min: Robbie Slater får gult kort. Liverpool har frispark fra "Gerrard-hold".

82.min: Frisparket fra Gerrard har god retning, men er for svakt til at det gir Bolton trøbbel.

82.min: Aldridge får en kjempesjanse etter svakt forsvarsspill av Australia, men setter ballen utenfor med tåa!

83.min: Australia bytter igjen.

84.min: Grobbelaar med en god redning på et skudd fra skrått hold. Australia får corner.

84.min: Slater får en stor sjanse for vertene, men setter ballen svakt utenfor bakre stolpe fra kort hold.

86.min: Australia får corner igjen.

87.min: Hamann ut, Henchoz inn.

88.min: McAllister kommer inn for Fowler.

90.min: To minutter er lagt til.

90+1.min: Australia skyter en meter utenfor, og får corner.

90+2.min: Grobbelaar holder et skudd fra langt hold.

90+3.min: 0-4 JOHN ALDRIDGE. Patrik Berger slår en nydelig ball over til John Arne Riise. Venstrebacken legger elegant ballen på sølvfat for John Aldridge, som scorer enkelt fra kort hold.

90+4.min: Biscan blokkerer et skuddforsøk til corner.

Liverpool Legends ble et nummer for store for Australia Legends, i en kamp hvor kvartetten Steven Gerrard, Luis Garcia, Patrik Berger og John Arne Riise hadde en finger med i spillet av mye av det som Liverpool skapte fremover på banen. Luis Garcia ble kampens store spiller, med to flotte scoringer, mens Riise sørget for at veteranene Ian Rush og John Aldridge kom på scoringslisten ved å servere ballen på sølvfat til dem, slik at de fikk enkle "tap-ins".