Avisrunden etter gårsdagens storseier

Sturridge og Coutinho tar mye av oppmerksomheten i engelske aviser etter 0-6 på Villa Park.

Dette skriver den engeleske pressen etter gårsdagens overbevisende seier. 

James Pearce - Liverpool ECHO 

«Etter usikkerheten og skuffelsene de seneste ukene, var det kyssing og kos på Valentine’s Day, da Liverpool brutalt kjørte over Aston Villa. Det var ingen sjokolade eller blomster i sikte, kun en komplett opptreden. 
 
Dette var et tegn på hva Klopps Liverpool kan oppnå når nøkkelspillerne er skadefrie og i form. 
 
Konteksten er selvsagt viktig. Ikke hver motstander vil være som Aston Villa, som virker dømt til å spille i Championship neste sesong.
 
Sturridge fikk heder fra publikum - så mye avhenger av at han er skadefri. Den manglende «firepoweren» foran mål har ødelagt muligheten for topp fire, og det er nettopp dét Daniel Sturridge tilbyr.
 
Dette var første gangen Firmino, Coutinho og Sturridge spilte sammen. Klopp har byttet ut vannpistolen med skikkelige våpen.»
 

Andy Hunter - The Guardian

«Det finnes ikke lette kamper i Premier League? Bare tull. Dette var overgivelse, og Liverpool påførte Aston Villa en Valentine’s Day-massakre. Med Daniel Sturridge og Coutinho tilgjengelige, har Liverpool det som skal til for å straffe så svakt forsvarsspill.
 
Jürgen Klopp kunne tatt mer av i feiringen, men han respekterte Aston Villas vanskelige situasjon.» 

Dominic King - Daily Mail

«Liverpool sikret sin største seier i samtlige turneringer siden april 2013, men dét egentlig uten å briljere. Ja, de var nådeløse, men dette var langt fra Liverpools beste forestilling under Klopp.
 
Da Emre Can nettet Liverpools tredje i det 58. minutt, begynte Villa Park å tømmes. Dette var ingen protest om billettpriser, men en måte for hjemmesupporterne å vise avsky over den grusomme fotballen de fikk se fra eget lag.
 
Hvor annerledes hadde ligatabellen sett ut dersom Sturridge ikke hadde mistet så mange kamper? Han har vært ute så lenge at man lett glemmer hvor mye kvalitet han egentlig besitter, men i det 16. minutt fikk man en tydelig påminnelse på det (da han sendte Liverpool i føringen).
 

Tony Barrett - The Times 

«14. februar er ikke dagen for å vise dine beundrere at du har sluttet å bry deg om dem - Aston Villa ble offer for St Valentine’s day-slakt. 
 
Liverpool tangerte sin største borteseier, og påførte Aston Villa sitt største hjemmetap siden Arsenal banket dem 7-1 i 1935.
 
Klopp har hevdet at Liverpool vil ta en ny retning i det han hadde sine beste spillere tilgjengelig. Dette var en opptreden som viser at han hadde rett i det. Med Daniel Sturridge tilbake og Coutinhos første seriestart siden tidlig i januar, var Liverpool rett og slett uimotståelige.